Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
Naslov: Re: TREPS pon tra 28, 2008 10:30 pm
da..a nisam vam slala posto nisu moje..mislim da bi on trebao pristati na to...
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
Naslov: Re: TREPS uto tra 29, 2008 3:47 am
PinkMya je napisao/la:
Kaj ce biti dvd??? Ili mislis na neku privatnu snimku? Mislim da nase cure nisu slagale hiphop koreografiju, mozda pokreti bacaju na to...al uvijek plesu nekakv mix svega i svacega muzika i pokreti budu svaki svoj stil...meni je bilo fora vidjeti nesto eto tako drukcije od onoga kaj gledamo inace od njih...al naravno uvazavam tvoje misljenje
ja bi dvd :skaceižica: hehe
ma mozda sam i ja prestrog prema njima jer od njih ocekujem uvjek VISE. Slazam se sa tobom da je zanimljivo vidjet nesto drugacije samo mi se cini da to ovaj put nisu uspjele dobro prezentirat...al ko sto rekoh za jazz sam tuc,muc,...pa ce neko ko se u to kuzi mozda bolje procijeniti ,ja to onak...iz publike . DVD se moze naruciti,sve grupe su dobile dopis sa adresom i cijenama DVDa pa se raspitaj kod Kelkopa ili neke druge grupe koja je tam nastupala.
PinkMya
Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
Naslov: Re: TREPS uto tra 29, 2008 11:43 am
ee budem, super..hvala ti informaciji
super salee
Broj postova : 23 Registration date : 13.02.2008
Naslov: K.I.D.Z. @ TREPS...moja najbolja grupa ikad ;););) uto tra 29, 2008 1:57 pm
Evo ih, dugo cuvani u tajnosti, napokon izasli na svijetlo dana... hehehe Malci su clanovi djecjeg zbora K.I.D.Z., prvog djecjeg hip hop zbora u Hrvatskoj...repaju, pjevaju i kao sto vidite...plesu!!! MOJA NAJMLADA I NAJBOLJA GRUPA... !!!
K.I.D.Z. "Pirates" show
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
Naslov: Re: TREPS sri tra 30, 2008 5:52 am
Citat :
=.. mi smo dale sve od sebe, zabavile se i uživale i to je najbitnije. početnici jesmo više-manje kao pojedinci ali kao grupa nam je ovo bio prvi zajednički nastup (pošto smo mijenjale trenericu pa se i sastav grupe promijenio) ali ako nastavimo raditi mislim da bi za par godina uf.. mogle rasturat haha
Sam nastavite tako...dobro ste pocele, moje cestitke.
timbalina
Broj postova : 66 Age : 33 Location : zgb Registration date : 01.01.2008
Naslov: Re: TREPS ned svi 04, 2008 11:03 am
Old G aka Deda je napisao/la:
Citat :
=.. mi smo dale sve od sebe, zabavile se i uživale i to je najbitnije. početnici jesmo više-manje kao pojedinci ali kao grupa nam je ovo bio prvi zajednički nastup (pošto smo mijenjale trenericu pa se i sastav grupe promijenio) ali ako nastavimo raditi mislim da bi za par godina uf.. mogle rasturat haha
Sam nastavite tako...dobro ste pocele, moje cestitke.
aa hvala hvala u ime svih nas lijepo zvuci kad se cuje od tako iskusnog plesaca
PinkMya