19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb
2 posters
Autor/ica
Poruka
El-Profesor
Broj postova : 43 Registration date : 01.04.2008
Naslov: 19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb uto tra 01, 2008 11:44 am
PROGRAM PRVOG SALSA NATJECANJA U SLOBODNOM STILU
19:00h - 21:00h BESPLATNA PLESNA RADIONICA MTV DANCE-a ZA SVE POSJETITELJE UZ PREDOCENJE ULAZNICE(radionicu ce voditi Goran Goricanec aMtv Dance ...što bi trebalo potaknuti možda neke na foorwork i kickove) 21:00h OTVARANJE VRATA WARM UP BY DJ's BLADE & FETTRIX + PROJEKCIJA MAYAN WORLD SALSA CHAMPIONSHIP 2007 21:30h POČETAK PROGRAMA
* PREDSTAVLJENJE DJ-a * PREDSTAVLJENJE PLESAČA * IZVLAČENJE SESSIONA ODNOSNO DVOBOJA * OBJAŠNJAVANJE PRAVILA * POČETAK NATJECATELJSKOG DJELA
22:00h PRVI KRUG
* 8 PAROVA * 4 SESSIONA/DVOBOJA * 4 PARA PROLAZE
22:30H DRUGI KRUG FREESTYLE SESSION-a
* 4 PARA * 2 SESSIONA/DVOBOJA * 2 PARA PROLAZE
22:50h DANCE SHOW BY RITAM ULICE + NAGRADNA IGRA
23:10h FINALI
23:25h POČETAK KONCERTA GRUPE ''LOS HABANOS'' I NASTAVLJA SE PARTY DOK NAS NOGE NE IZDAJU
Zadnja promjena: El-Profesor; sri tra 02, 2008 6:26 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
Naslov: Re: 19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb uto tra 01, 2008 7:50 pm
El-Profesor je napisao/la:
19:00h - 21:00h BESPLATNA PLESNA RADIONICA MTV DANCE-a ZA SVE POSJETITELJE UZ PREDOCENJE ULAZNICE(radionicu ce voditi Goran Goricanec aMtv Dance ...što bi trebalo potaknuti možda neke na foorwork i kickove)
ispravak netocnog navoda...
Radionica ce se bazirati na dva dijela Dio 1. Basic Hip Hop & Poppin Dio 2. MTV Choreography
.... dobrodosli u moj svijet plesa...
El-Profesor
Naslov: Re: 19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb ned tra 20, 2008 5:35 pm
Ej evo red je da glavni i odgovorni kaze sta ima za rec. Sve je pocelo po planu od 18:00h sa 5 min zakasnjenjem, mtv dance workshop gdje su se svi isprepadali kad je Goran prolazio kroz osnove hip-hopa :-) buduci da je band kasnio sa polaskom iz Bjelovara, dosli su kasnije tako da smo malo smetali polaznicima radionice sa instrumentima i jos smo ih zakinuli za pola sata radionice...ali nadoknadit cu zahvaljujuci tequila Mosquitos Plesnoj Skoli, u petak od 19:30 do 21:00 ja cu vodit salsa tecaj pa svi vi zeljni novog znanja dodite na kinezioloski fakultet u dvoranu za ritmiku. Natjecatelji su dosli svi osim jednog para iz Harmonia ali nije bad tu je uletio nas Miro koji je na kraju i pobjedio a poceo je sa neocekivanom pobjedom protiv mene. Josko mi je bio mrak, vedran mi je prvi izlaz bio Ok onda se ustrtario ili mu partnerica nije pasala. Nikolino iz Rijeke kakav je to car :-) Krpa klasika ali dobio je motivaciju. i svi ostali predobro. istaknuo bi RU koja se stvarno opustila i zajebavala i na kraju zavrsila na tronu. nemogu vam opisat koliko mi je drago sto je Miro pobjedio odnosno sto se sakupila ekipa i malo spontanosti na podiju sto je na kraju i bio cilj. Ritam ulice i narodnjaci 1 ok drugi i treci put joj boli glava band je prvi puta svirao pre sirom publikom pa buduci da im nisam rekao od guzve da se baziraju samo na salsu oni su svirali prvi set klasicno pa su malo pretjerali sa CHA CHA CHA ali nakon pauze su se vratili salsi sto je bilo i ok na kraju, jos cu im poslat nove stvari salse da ih skinu i biti ce sljedeci put mrak. a to je 07.06.2008 lokacija ista a info ce te dobit 2 do 3 tjedna prije :-)
sad svi ako imate fotke stavite ih na album www.photobucket.com username: urbandance@inbox.com, password :break1 ili na facebook-u otvorio sam novu grupu pod imenom salsa freestyle session. ovu su fotke koje ja imam :
pisite nam na facebook-u
pozz El-profesor
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
Naslov: Re: 19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb uto tra 22, 2008 1:36 am
Event je bio do ja...ja. Jedan od najboljih na kojima sam bio dosad (a bijah na puno njih).Moram napomenut da su cure na Salsi za razliku od Hip Hop eventa opake uletacice...ak si musko ,dovoljno je da stanes postrani (bez partnerice pored sebe) i uletit ce ti min. 10-tak komada da cagaju sa tobom. Da nisam osjetio na vlastitoj kozi,nebi vjerovo...
El-Profesor
Naslov: Re: 19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb uto tra 22, 2008 7:28 pm
šta jest jest. sljedeči če biti još bolji.
Sponsored content
Naslov: Re: 19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb
19.04.2008 Salsa natjecanje u slobodnom , Havana Club Zagreb