SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretražnikLatest imagesRegistracijaLogin

(: plesne grupe Rijeka

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Jednamala.aw

Broj postova : 2
Registration date : 01.11.2009

(: plesne grupe Rijeka Empty
PostajNaslov: (: plesne grupe Rijeka   (: plesne grupe Rijeka Icon_minitimened stu 01, 2009 9:26 pm

Heei. evo pitala bi vas. več dugo me zanimaju ti plesovi
hip-hop break deanc i to (:
pa dali ima to negdje u Rijeci za upisat. ?
i trenjirat. i di se nazali tocno. ?
hvaŁa = tongue
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 47
Registration date : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: (: plesne grupe Rijeka   (: plesne grupe Rijeka Icon_minitimepon stu 02, 2009 1:19 am

U rijeci ima mnogo kvalitetnih plesnih grupa, nadam se da ce se javiti netko od kolega da ti kaze nesto vise o tome a mislim da je bilo rijec o tome i u prijasnjim temama...

ako si gledala supertalent tamo je bila jedna hip hop grupa iz rijeke pa pogledaj kako oni plesu (pod temom "supertalent") ako ti se svida probaj ih kontaktirati za upise Smile
[Vrh] Go down
https://samoplesi.forumcroatian.com
arhitektica

Broj postova : 1
Registration date : 10.11.2009

PostajNaslov: Re: (: plesne grupe Rijeka   (: plesne grupe Rijeka Icon_minitimeuto stu 10, 2009 7:22 pm

Evo da ne otvaram novu temu..U sklopu arhitektonske radionice vezane za prostor riječke luke trebala bih u jednu od hala smjestiti sportsko rekrecijske sadržaje..ples mi se cinio kao dobar izbor za tu lokaciju pa me sad zanima koliko otprilike postoji plesnih grupa u Rijeci ?(kako bih vidjela ima li uopce potrebe za takav jedan prostor)..Treba li Rijeka uopce plesni centar? Bila bih zahvalna na sto brzem odgovoru Smile (radionica je na studentskoj razini tako da se ne trebate bojat odgovora Wink )
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: (: plesne grupe Rijeka   (: plesne grupe Rijeka Icon_minitime

[Vrh] Go down

(: plesne grupe Rijeka
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Natjecanja za grupe???
» Flashdance Unit - prezentacija (Rijeka)
» plesne fotkice:)
» PLESNE RADIONICE
» AUDICIJA ZA PLESNE NASTUPE