Naslov: (: plesne grupe Rijeka ned stu 01, 2009 9:26 pm
Heei. evo pitala bi vas. več dugo me zanimaju ti plesovi hip-hop break deanc i to (: pa dali ima to negdje u Rijeci za upisat. ? i trenjirat. i di se nazali tocno. ? hvaŁa =
Admin Admin
Broj postova : 47 Registration date : 10.11.2007
Naslov: Re: (: plesne grupe Rijeka pon stu 02, 2009 1:19 am
U rijeci ima mnogo kvalitetnih plesnih grupa, nadam se da ce se javiti netko od kolega da ti kaze nesto vise o tome a mislim da je bilo rijec o tome i u prijasnjim temama...
ako si gledala supertalent tamo je bila jedna hip hop grupa iz rijeke pa pogledaj kako oni plesu (pod temom "supertalent") ako ti se svida probaj ih kontaktirati za upise
arhitektica
Broj postova : 1 Registration date : 10.11.2009
Naslov: Re: (: plesne grupe Rijeka uto stu 10, 2009 7:22 pm
Evo da ne otvaram novu temu..U sklopu arhitektonske radionice vezane za prostor riječke luke trebala bih u jednu od hala smjestiti sportsko rekrecijske sadraje..ples mi se cinio kao dobar izbor za tu lokaciju pa me sad zanima koliko otprilike postoji plesnih grupa u Rijeci ?(kako bih vidjela ima li uopce potrebe za takav jedan prostor)..Treba li Rijeka uopce plesni centar? Bila bih zahvalna na sto brzem odgovoru (radionica je na studentskoj razini tako da se ne trebate bojat odgovora )