SamoPlesi.com plesi, komentiraj, savjetuj.... |
|
| BBoying u Hrvatskoj | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Mirko Fodor
Broj postova : 24 Age : 46 Location : Svijet Job/hobbies : bboy Registration date : 04.01.2008
| Naslov: BBoying u Hrvatskoj pet sij 04, 2008 8:23 pm | |
| Evo neka se ovdje pise o dobroj staroj temi bboyinga u Hrvatskoj....
Pitanja: Sto mislite o nivou Hrvatskog bboyinga? Koji su uzori Hrvatskog bboyinga? Kako se nasa scena moze usporedivati sa nekom drugom? Sta je uopce bboying? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj pet sij 04, 2008 10:09 pm | |
| Uzori su: Floor Killah aka Goran Kolarek, Ti, Iko, Atomic i eto to je to |
| | | Peewee
Broj postova : 153 Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj sub sij 05, 2008 2:31 am | |
| Nivo: Premalo je grana, sto ne znaci da smo pri vrhu, nego da smo grm, pa jos nema nivoa... Uzori: Iko, Elvis, Vlado Usporedba: Može se uspoređivati na više načina: kvaliteti plesa, broju plesača, marketinškoj isplativosti(broju sponzora, posjetitelja na eventima, tralala), financijama, iskustvu, osvojenim odličjima, znanju, broju eventa, tipu evenata, načinu razmišljanja i mnogima... Što je to? fakat ne razumijem... | |
| | | peetzek
Broj postova : 2 Registration date : 29.12.2007
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj sri sij 09, 2008 7:35 pm | |
| Nivo:evo dragi ex-trener je fino reko Uzori:uf ček sad...vako Čorba,Iko,Sejo,Elvis,Vlado,Choff i mislim da je to to. | |
| | | BladeOnardo
Broj postova : 4 Age : 36 Location : Zapadna Folka Job/hobbies : to nitko ne zna Registration date : 17.12.2007
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj pet sij 11, 2008 5:48 pm | |
| S obzirom na vrijeme koliko se dugo zna za break u Hrvatskoj a pogotovo u Zagrebu, mislim da nije onakav kakav bi trebao biti. Ali imam osjećaj da stvari kreću malo na bolje, ali još uvijek je to sporije nego kod većine ostalih država. I sve više za ostajemo za onim nivom koji je vani .Što se tiče načina i kvalitete brejka po meni je ovdje samo jedan uzor Floor Kilah koji je na žalost preminuo. Danas da dođe iz onog vremena kad je brejkao sve bi zbetlao. Može vrlo lako. Naprimjer sa Srbijom i Bosnom, pa čak u posljednje vrijeme i sa Slovenijom u kojima je brejk puno kraće ali brže napreduje. E na to ti ne znam još uvijek najbolje odgovoriti Ali nadam se da ovo neće niko krivo shvatiti. Ovo je bilo u najboljoj namjeri. Želim samo potaknuti sve mlade b-boy da daju još više u brejk. Mislim da bi nam onda svima scena bila puno bolja i zanimljivija i sam bi se brejk digao na višu razinu. A to ne ide bez napredka samih b-boya. | |
| | | Koka
Broj postova : 435 Age : 35 Location : Đurđevac Job/hobbies : Biciklizam/Bboying Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj ned sij 13, 2008 12:27 pm | |
| -Hrvatska je u niskom Nivoju bboyinga.al opet raste i bit ce bolja. -Uzori su definitivno Flor Kilah i meni Seyo(hehe majstor) -Usporedivati se nemože jer su svi izvan hrvatske napredniji u tome i ljudima se to sviđa.a kod nas malo je interes=) | |
| | | ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj sri vel 27, 2008 6:48 am | |
| Ma jos je break super, pogledajte na sta lici hip hop u hrvatskoj. Vi imate bar par evenata a hip hop su ubacili u break evente vise onak za privuc raju(pa se tak i organizatori odnose prema tim battlovima)
Uzori - Wolfrat,Renne,Master (old school ekipa 1985g. ZG) | |
| | | thrill mill killa
Broj postova : 2 Registration date : 08.03.2008
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj sub oľu 08, 2008 12:54 pm | |
| pa gde ste misevi, evo stigao je i pirana da malo piše.... Nivo: Brate mili, ne mogu da kazem da se nismo pomaknuli s mrtve tocke, gledajuci naravno 90-te, al sve to jos uvijek sporo ide naprijed. Bit ce bolje......
Uzori: Flor Kilah
Usporedba nase scene sa svjetskom break scenom: Ova scena nije velika,al ima srca, i zbog toga cesto puta ostanemo zamijeceni u masi.
Sto je bboying: Za mene osobno, bboying je nacin izrazavanja i svojevrsna sloboda....... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: BBoying u Hrvatskoj | |
| |
| | | | BBoying u Hrvatskoj | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|