| Da li to postoji u Zagrebu? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
sunset
Broj postova : 42 Registration date : 12.11.2007
| Naslov: Da li to postoji u Zagrebu? pet sij 04, 2008 10:23 pm | |
| baš me zanima, ak ima tko kakvih saznanja neka javi... | |
|
| |
pertla
Broj postova : 297 Age : 38 Location : ZG to the world:) Registration date : 18.11.2007
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sub sij 05, 2008 8:54 pm | |
| bili su jedni na ples sa zvijezdama i bio je neki show u osijeku isto,to treba ispitat=) | |
|
| |
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? ned sij 06, 2008 2:41 am | |
| meni se jedna frendica bavi time, i jednom su nastupali na trgu...znam da su mi bili malo dosadnjikavi... kada sam joj poslije to rekla, nasmijala se, i rekla da zna da se mozda tako cini ali da je jako zabavno.... | |
|
| |
Peewee
Broj postova : 153 Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? ned sij 06, 2008 2:22 pm | |
| ak se plese na irish drinking song i sa pintama punim ginesa rado bi se upisao... ako ne zadovoljit cu se pijenjem pinti punih ginesom uz irish drinking song, ak ne, zadovoljit cu se samo ispijanjem piva... piva? idem si po pivu | |
|
| |
irishtreble_princess
Broj postova : 20 Location : Pula Job/hobbies : irish dance,irish music,photographing Registration date : 07.01.2008
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? pon sij 07, 2008 10:20 pm | |
| ovako....ono sto je bilo na plesu sa zvjezdama je bila grupa step by step....to sto su plesalu nije irski step....to je neka vrsta tap danca.... u zagrebu postoji neka grupa irish maiden al njihov ples je irski step ples.....ma nemaju veze s irskim plesom....skola irskog stepa nema nigdje u hrvatskoj.....ja sam plesacica irskog stepa,samouka sam....i druga jedina u hrvatskoj....iz pule sam i plesem pravi irski step...onakav kakav znate u riverdancu.... www.mypsace.com/ivanairishdancerwww.bebo.com/IvanaB54www.ivanabogdanovic.iz.hr | |
|
| |
irishtreble_princess
Broj postova : 20 Location : Pula Job/hobbies : irish dance,irish music,photographing Registration date : 07.01.2008
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? pon sij 07, 2008 10:21 pm | |
| ispricavam se:irish maiden plesu irish set dance.... | |
|
| |
pertla
Broj postova : 297 Age : 38 Location : ZG to the world:) Registration date : 18.11.2007
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? pon sij 07, 2008 10:34 pm | |
| mi smo u animaciji ucili laksu verziju riverdance-a, the celtic dream show.. prelijepo je bilo.. i muzika je savrsena..
ali ivana,nemoj se ljutit:) objasni ljudima lijepo,ne znamo mi sve strucne izraze i podijele u bas svakom plesu:O | |
|
| |
Braincancer
Broj postova : 122 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? pon sij 07, 2008 10:46 pm | |
| | |
|
| |
pertla
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? uto sij 08, 2008 11:48 am | |
| vidla sam tvoj spejs=) svidja mi se=) probat cu nac nase slikice sa celtic dreama,da ti pokazem=) | |
|
| |
irishtreble_princess
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? uto sij 08, 2008 2:27 pm | |
| | |
|
| |
pertla
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? uto sij 08, 2008 5:29 pm | |
| okej,samo budes se jos nacekala jer ih moram sa starog diska skinut :S | |
|
| |
irishtreble_princess
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? uto sij 08, 2008 5:34 pm | |
| oki.a tko vas je ucio u animaciji? | |
|
| |
pertla
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sri sij 09, 2008 2:02 am | |
| jedna zena koja je to plesala godinama,isto ko animatorica,a sad je instruktorica samo.. belgijanka,lol al je radila svuda po svijetu | |
|
| |
irishtreble_princess
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sri sij 09, 2008 12:33 pm | |
| aha,pa cool.....posalji slike na mail kad mozes..... ako te sto zanima u vezi irskog plesa,tu sam:)....... | |
|
| |
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sri sij 09, 2008 6:35 pm | |
| svaka ti cast | |
|
| |
irishtreble_princess
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sri sij 09, 2008 11:09 pm | |
| | |
|
| |
irishtreble_princess
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sri sij 09, 2008 11:13 pm | |
| | |
|
| |
pertla
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? čet sij 10, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
irishtreble_princess
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? čet sij 10, 2008 3:50 pm | |
| da ova tocka gypsy je savrsena......ja sam osobbna fan gillian norris koja to plese,i ona je doslovce kraljica onih skokova(jump over)....bas steta sto vise ne plese......ove snimke su jos iz 1996,iz dublina,to je bio prvi koncert lord of the danca........ https://www.youtube.com/watch?v=CbrOXuIBZsEova snimka je predobra,to je bilo dok jos nije stvoren lord of the dance.... https://www.youtube.com/watch?v=UZVb8hpkiFwzadnji je najsavrsenije..... | |
|
| |
Saorla
Broj postova : 1 Registration date : 10.04.2008
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? ned lip 15, 2008 5:38 pm | |
| - irishtreble_princess je napisao/la:
- ovako....ono sto je bilo na plesu sa zvjezdama je bila grupa step by step....to sto su plesalu nije irski step....to je neka vrsta tap danca....
u zagrebu postoji neka grupa irish maiden al njihov ples je irski step ples.....ma nemaju veze s irskim plesom....skola irskog stepa nema nigdje u hrvatskoj.....ja sam plesacica irskog stepa,samouka sam....i druga jedina u hrvatskoj....iz pule sam i plesem pravi irski step...onakav kakav znate u riverdancu....
www.mypsace.com/ivanairishdancer www.bebo.com/IvanaB54 www.ivanabogdanovic.iz.hr pravi irski step je u riverdance-u??? draga, to je moderni irski step. pravi, tradicionalni irski step se tako ne plese. pogle samo flately-ja i njegove ruke koje su 90% vremena u zraku. on ih jednostavno ne moze drzati spustenima. to nije karakteristika irskog tradicionalnog stepa. Nisu ni njegove kerefeke sta ih radi po pozornici u svrhu showa. Ljudi to vole, ali to prelazi okvire irskog plesa. Nemam nista protiv riverdance-a i modernog stepa, ali tvrditi da je to PRAVI irski step, a da, recimo, irish maiden ne plese irski ples je glupo. naime, irski set dance koji oni plesu i koji se, ne vezano za njih, plese u irskoj kao narodni ples u pubovima, selima itd. je sigurno stariji od jednog riverdance-a. ili mislis da stare bakice i djedovi u irskoj plesu moderan irski step? moze tebi moderan irski step biti zanimljiviji i drazi od plesa u setovima, ali da je on "vise irski" od plesa u setovima - nije. nemam nista protiv uvodjenja novih stvari u tradicionalne plesove, ali ti si pricala o "pravom irskom plesu". | |
|
| |
Tinuska
Broj postova : 2 Registration date : 14.04.2010
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? sri tra 14, 2010 9:14 pm | |
| - sunset je napisao/la:
- baš me zanima, ak ima tko kakvih saznanja neka javi...
Bok Ima sada uciteljica u Zagrebu, koja se ucila kod plesaca M. Flatleya i C. Duna, kao sto su Ronan Morgan, Steven Scariff, Michael Piotrovski, Kren Andrea, Papp Zoltan itd. Ukoliko si jos uvijek zainteresiran/a, posali joj mail na rionaidc@yahoo.comOva cura ima jako puno iskustva sa poducavanjem, radila je koreografije za irske predstave i puno se natjecala. U satovima sa jako puno preznojis, ali i puno uzivas. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li to postoji u Zagrebu? | |
| |
|
| |
| Da li to postoji u Zagrebu? | |
|