| STUDIO ZA SUVREMENI PLES | |
|
+3ritamulice cetiri piruete pertla 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
pertla
Broj postova : 297 Age : 38 Location : ZG to the world:) Registration date : 18.11.2007
| Naslov: STUDIO ZA SUVREMENI PLES uto sij 22, 2008 6:03 pm | |
| ajde malo da zapaprimo i ovu temu.. link za studio za suvremeni ples http://www.ssp.hr/hrv/index.asp pa ako nekog zanima ta vrsta plesa i ako se bavi time da nas uputi:) | |
|
| |
cetiri piruete
Broj postova : 18 Registration date : 09.12.2007
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES sri tra 02, 2008 10:11 pm | |
| ja sam head over heels u suvremenom ALI ne u stilu koji se radi u hrvatskoj.. tesko je objasniti sto se radi doma... hm | |
|
| |
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES čet tra 03, 2008 1:21 am | |
| | |
|
| |
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES čet tra 03, 2008 6:42 pm | |
| - cetiri piruete je napisao/la:
- ja sam head over heels u suvremenom
ALI ne u stilu koji se radi u hrvatskoj.. tesko je objasniti sto se radi doma... hm daj nama "laicima" objasni kakvo je stanje kod nas...gdje se moze plesati...?? ja stvarno strasno malo znam o suvremenom plesu u hrv... | |
|
| |
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES pet tra 04, 2008 1:24 am | |
| Neznam gdje vjezba cetri piruete (valjda ih moze izvest ???) al u ZG znam da kvalitetno radi Rajko Pavlovic iz Liberdancea. Tak meni laiku zgleda...ispravite me ak grijesim. Nadam se da ima jos dobrih grupa, nisam ni ja bas informiran o tom (ipak sam ja samo obicni street dancer). 4Piruete, gdje ima dobrog suvremenog plesa ????? | |
|
| |
Lord Tvidža
Broj postova : 102 Registration date : 14.01.2008
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES čet tra 24, 2008 10:36 am | |
| A kaj je to suvremeni? Kaj nije suvremeno sve kaj je novo?? Ja sam vidio neke cure koje glume neke pokrete uz pratnju zvučne kulise koja je navodno glazba. Je li to to??? | |
|
| |
Deluded
Broj postova : 65 Registration date : 30.03.2008
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES pet tra 25, 2008 7:06 pm | |
| ako imaju flajere u kojima piše objašnjenje tipa: ...ovom predstavom smo secirali pojavnu stvarnost u kojoj metafizičko postaje realno, a realno nadrealno i dobili smo pokret nedvojbeno jedinstven i kolosalno buran, no istovremeno paralizirano miran upravo poput sveobuhvatno nestabilne strukture života i vremena u kojem egzistiramo. ...e onda se radi o predstavi suvremenog plesa u hrvatskoj. | |
|
| |
ritamulice
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES pet tra 25, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
cetiri piruete
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES sub tra 26, 2008 11:42 am | |
| m, ja nisam u hrvatskoj, ali zivila sam tamo do prije tri godine, ..tako da tocno stanje sada sada ne znam,,ali bad Co. je radio dobre stvari..studio za suvremeni je koji puta dolazio s dobrim predstavama
sto je netko spomenuo, cunningham, graham, laban... ehm.. to je moderni.. prije 1970. dakle poprilicno staro.istina je da suvremeni kombinira svašta, ali puno je manje,,,tehnički(iako tehnika mora biti u plesaču) nego moderni. kao sto rekoh , tesko je objasniti.. idealni primjer je belgijski "Ultima Vez" .. pročačkajte na youtubeu, mora bit nesto..
* te cetiri piruete mogu odvrtiti hehhe | |
|
| |
cetiri piruete
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES sub tra 26, 2008 12:12 pm | |
| offtopičarimo, pa, ultima vez link na blush je u topicu video | |
|
| |
lasias67
Broj postova : 1 Registration date : 11.01.2011
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES uto sij 11, 2011 11:54 pm | |
| jel zna netko mozda jel ima u osijeku tecaj suvremenog plesa? Nisam se nikad s time bavila pa ako netko zna plz recite :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: STUDIO ZA SUVREMENI PLES | |
| |
|
| |
| STUDIO ZA SUVREMENI PLES | |
|