SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Liberdance

Go down 
+9
Deluded
Povlaka
timbalina
Christ Brown
ritamulice
Peewee
PinkMya
Koka
pertla
13 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
timbalina

Female Broj postova : 66
Registration date : 01.01.2008

Liberdance - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimepet svi 23, 2008 7:04 pm

ne kužim kaj bi mi sad trebali?
[Vrh] Go down
Povlaka

Broj postova : 39
Registration date : 09.05.2008

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimesub svi 24, 2008 1:23 am

Hvala ti na podršci, Chupava! monkey

alien
da pojasnim u čemu je stvar i zašto sam se razočarala.

prvo nam je voditeljica pustila Natachu Atlas i na nju smo radili improvizacije. onda smo trebali bez muzike, na suho složit svaka od nas riječ od tri slova, svaka od nas složi tri slova, pokretima tijela oblikuje slova i svaka od nas na istu riječ složi različite pokrete.

onda, idući put, nam je pak pustila neku drugu pjesmu koja je bila totalni jazz, moji pokreti su ipak pasali i na tu pjesmu iako sam ih radila pod utjecajem one 1. pjesme koja je bila oriental.

nakon mjesec dva smo kao počeli s koreografijom, i ja sam mislila da će svaka od nas imati svoj udio i to mi se činilo pravednim.

tako smo svaki sat vježbale - zajedno, kao grupa, svaka je plesala pokrete od svake, ja sma plesala pokrete od njih, a one moje..

još mi je dosta cura reklo kak su moji pokreti super! onda su one koje su Ok, nažalost prestale dolazit. ostao je klan od one 3 i još poneka nova koja je poslije došla.

voditeljica je na kraju totalno počela ignorirat moje pokrete i skompala se s ove 3 ko da su frendice i stalno su se nešto dogovarale - i tak sam ja izvisila.

toliko o pravednosti, ja sam samo htjela da svaka dobije priliku sudjelovati u koreografiji.

od kad sam se upisala cijelo vrijeme sam osjećala negativnu vibru voditeljice prema meni, dali je to zato što sam par puta imala pripijenu crvenu majicu..ne znam, ali moglo bi bit i to. Suspect
[Vrh] Go down
timbalina

Female Broj postova : 66
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 12:36 pm

timbalina je napisao/la:
ne kužim kaj bi mi sad trebali?
[Vrh] Go down
Povlaka

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimened lip 22, 2008 3:54 pm

nevjerojatno, kako su žene proklete!

kako su ljubomorne na mene i na moj sexy styling - tužno je to, a najironičnije je kaj sam ja lezba.

skoro uvijek imam problema sa ženskim voditeljicama.

i sama sam vodila jednu plesnu grupu i prema svakome sam se jednako odnosila, nastojala sam prema svima bit fer i svakome sam dopustila da se jednako angažira.

Zadnja promjena: Povlaka; ned lip 22, 2008 4:01 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Povlaka

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimened lip 22, 2008 3:59 pm

otišlo mojih 690 kn koje sam dala za tečaj u smeće
[Vrh] Go down
art freak

art freak

Female Broj postova : 1
Job/hobbies : studij modnog dizajna, jazz dance u liberdanceu
Registration date : 17.09.2008

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimesri ruj 17, 2008 4:35 pm

eeej bok ljudi, evo, ja plešem u liberdanceu jazz dance, odlični su treninzi, odlična je voditeljica, cure koje plešu sa mnom su super...
svima preporučam...
[Vrh] Go down
emotion

emotion

Female Broj postova : 9
Registration date : 30.11.2008

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimesri pro 31, 2008 12:53 am

art freak je napisao/la:
eeej bok ljudi, evo, ja plešem u liberdanceu jazz dance, odlični su treninzi, odlična je voditeljica, cure koje plešu sa mnom su super...
svima preporučam...

Angel da te onda pitam, ima li početnička grupa za malo starije, imam 19 god, a znam da većina plesnih studija uglavnom ima grupe od 13 do 18 i sl... pa ne želim baš doć u takve skupine... Embarassed
jer i mene zanima jazz dance
[Vrh] Go down
Daca

Broj postova : 1
Registration date : 14.12.2009

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitimepon pro 14, 2009 3:10 am

zanima me koliko se placa za liberdance?? Question
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Liberdance   Liberdance - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Liberdance
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2