Hvala ti na podršci, Chupava!
da pojasnim u čemu je stvar i zašto sam se razočarala.
prvo nam je voditeljica pustila Natachu Atlas i na nju smo radili improvizacije. onda smo trebali bez muzike, na suho složit svaka od nas riječ od tri slova, svaka od nas složi tri slova, pokretima tijela oblikuje slova i svaka od nas na istu riječ složi različite pokrete.
onda, idući put, nam je pak pustila neku drugu pjesmu koja je bila totalni jazz, moji pokreti su ipak pasali i na tu pjesmu iako sam ih radila pod utjecajem one 1. pjesme koja je bila oriental.
nakon mjesec dva smo kao počeli s koreografijom, i ja sam mislila da će svaka od nas imati svoj udio i to mi se činilo pravednim.
tako smo svaki sat vježbale - zajedno, kao grupa, svaka je plesala pokrete od svake, ja sma plesala pokrete od njih, a one moje..
još mi je dosta cura reklo kak su moji pokreti super! onda su one koje su Ok, nažalost prestale dolazit. ostao je klan od one 3 i još poneka nova koja je poslije došla.
voditeljica je na kraju totalno počela ignorirat moje pokrete i skompala se s ove 3 ko da su frendice i stalno su se nešto dogovarale - i tak sam ja izvisila.
toliko o pravednosti, ja sam samo htjela da svaka dobije priliku sudjelovati u koreografiji.
od kad sam se upisala cijelo vrijeme sam osjećala negativnu vibru voditeljice prema meni, dali je to zato što sam par puta imala pripijenu crvenu majicu..ne znam, ali moglo bi bit i to.