Broj postova : 98 Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin Registration date : 12.11.2007
Naslov: Trbušni ples radionice by Kami Liddle čet vel 07, 2008 11:24 am
Upoznajte se sa suvremenim stilom trbušnog plesa radionicama pod vodstvom Kami Liddle, koja dolazi iz redova najboljih - profesionalne plesne skupine The Bellydance Superstars.
Da li ste ikada zaplesali suvremenu varijantu trbušnog plesa pod nazivom tribal fusion? Ovaj stil orijentalnog plesa spojio je najbolje od klasičnog egipatskog i turskog trbušnog plesa i upotpunio ga španjolskim flamenkom, indijskim kathakom i modernim MTV-jevskim plesom.
Upoznajte se s ovim suvremenim stilom trbušnog plesa na plesnim radionicama pod vodstvom prave princeze ovog plesa, Kami Liddle iz SAD-a, koja nam u Zagreb dolazi iz redova najboljih – profesionalne plesne skupine The Bellydance Superstars.
Dvije četverosatne plesne radionice održat će se u Zagrebu 16. i 17. veljače u polivalentnoj dvorani Zagrebačkog kazališta mladih u Teslinoj 7.
U subotu je tema radionice Funky Combos na kojoj će Kami podučavati kratku koreografiju orijentalnog stila sa funky prizvukom. Dobra zabava je zajamčena.
U nedjelju, na rasporedu je tema Fluid Upper Body na kojoj će Kami otkriti tajne tehnike senzualnih pokreta torzom i rukama te ostale plesne pokrete karakteristične za tribal fusion.
Prijave se primaju do 5. veljače. Odlučite li se za jednu radionicu, cijena je 470 kn, a paket obje radionice košta 880 kn.
Na radionici će se moći kupiti oprema za trbušni ples, te CD i DVD izdanja The Bellydance Superstars.
Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu www.orijentalni-ples.com ili nazovite Dunju na 091 / 2530-764.
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle čet vel 07, 2008 2:28 pm
Kami Liddle
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle čet vel 07, 2008 2:43 pm
Belly dance superstars
Lord Tvidža
Broj postova : 102 Registration date : 14.01.2008
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle čet vel 07, 2008 3:44 pm
Ma butra je loša, Albina je puno bolja od nje. :-)
pertla
Broj postova : 297 Age : 38 Location : ZG to the world:) Registration date : 18.11.2007
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle čet vel 07, 2008 6:40 pm
dzizs
Just me
Broj postova : 101 Registration date : 12.11.2007
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle pet vel 08, 2008 9:39 pm
ne znam tko je ta Albina al ako je bolja onda neka ona radi radionicu.....
Lord Tvidža
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle sub vel 09, 2008 4:57 pm
A zašto bi ona radila radionicu ako je bolja? Može. A i ne mora. To je bilo samo moje mišljenje koje nema veze sa radionicom. Ne kužim baš tu tvoju rečenicu, ali to sam "just me", hahaha!
Just me
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle sub vel 09, 2008 8:07 pm
a mislila sam u smislu da "po pravilu" oni najbolji rade radionice, uce ostale kako biti bolji...to je neki logicni slijed....
a glupo je da netko "ne bas dobar" radi radionice ako ima netko bolji tko zna bolje i moze vise nauciti...
eto...
Lord Tvidža
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle sub vel 09, 2008 11:41 pm
To "pravilo" ti ne postoji nigdje u svijetu. A ni logični slijed. Radionice i inače radi bilo tko a ne samo najbolji, ima i onih dobrih i loših. I to nema veze s time kako tko pleše. A i to šta je netko dobar u nečemu ne znači da dobro i prenosi znanje koje ima. Bio sam na b-boying radionicama ljudi koji su kao svjetske face i nisam uopće bio zadovoljan tim radionicama. A bio sam i kod ljudi koji i nisu baš tako poznati i najbolji, a imali su radionice koje su bile puno bolje. Najbolji treneri nogometa, npr., ti nikada nisu bili vrhunski nogometaši. A neki nekad vrhunski nogometaši su bili jako loši treneri. Tako da bi se tvoja teorija mogla dobrano preispitati...
Just me
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle ned vel 10, 2008 2:48 am
to stoji...ali koja je onda svha tvoje izjave? (one prve)
Lord Tvidža
Naslov: Re: Trbušni ples radionice by Kami Liddle ned vel 10, 2008 3:40 am
A zašto bi ta izjava trebala uopće imati svrhu? Ili ju mogla imati?? Odgovor: ubijanje vremena dok skidam klip sa "neta" & čista zezancija, ništa drugo. I to da je meni ta cura Albina doista bolja od ove. Subjektivno mišljenje. Uostalom, ovo je forum, a na forumu se smije napisati čak i takvo što, čak i bez svrhe i razloga. Barem ja vjerujem da bi tako trebalo biti. Eto, sad sve znaš! :-)