SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Plesna grupa Flame predstavlja...

Go down 
+15
New groove
tina-x
Peewee
Admin
duje/swoop
rodca
flameica
PinkMya
JustDance
chupava
sandry
Deluded
xx
ritamulice
x_x
19 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
x_x

Female Broj postova : 22
Registration date : 09.04.2008

Plesna grupa Flame predstavlja... Empty
PostajNaslov: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimečet tra 17, 2008 1:54 am

https://i.servimg.com/u/f48/12/28/18/62/plakat11.jpg

SAV TAJ JAZZ

Njihov je posao zabljesnuti pod svjetlima pozornice, ali pravi sjaj dobivaju kad se ona ugase...

...najava je nove cjelovečernje predstave Sav taj jazz plesne grupe Flame, u koreografiji Martine Hrlić, koja će se održati 19. i 20. travnja u 20.00 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Radi se o jednoj plesnoj priči koja svoje mjesto može naći u bilo kojoj drugoj sferi života. Naime, Sav taj jazz je naziv predstave za koju se pripremaju plesači kojima je posao odraditi savršene plesne pokrete na jazz melodije. Ipak, ponekad ih njihov karakter, ljubav, strast, znatiželja odvedu daleko od tih jazz melodija...

U ovoj predstavi naglasak je stavljen na emocije koje vrlo često rade digresije u našem ustaljenom načinu življenja. Ustaljen način života u ovoj priči predstavlja konstantno plesanje na jazz melodije na pozornicama, a emocije su te koje uvode nove ritmove u plesačev život, pa se tako susreću s rockom, ska, elektronskom i klasičnom glazbom... Zanimljivo je kako je priča ispričana samo plesnim pokretima čiji je zadatak prenijeti na publiku mnoštvo simboličnih detalja.

Predstavu izvodi 35 plesača plesne grupe Flame.
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

Male Broj postova : 270
Job/hobbies : Plesni Koreograf
Registration date : 21.02.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimečet tra 17, 2008 6:48 am

Steta sto mi je dalekoooooo...doso bi pogledat. Iskreno , mada su me dosadasnje plesne predstave suvremenog i jazza u pravilu razocarale (cast izuzecima,npr.Montazstroj) uvjek se veselim nekoj novoj predstavi ...sa nadom...a nada je ..hm...ko vlada.
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimečet tra 17, 2008 6:07 pm

Old G aka Deda je napisao/la:
Steta sto mi je dalekoooooo...doso bi pogledat. Iskreno , mada su me dosadasnje plesne predstave suvremenog i jazza u pravilu razocarale (cast izuzecima,npr.Montazstroj) uvjek se veselim nekoj novoj predstavi ...sa nadom...a nada je ..hm...ko vlada.

Haha Laughing biti ce svega u predstavi..vecinom jazza, ali i baleta, suvremenog, new style-a...

Ali lijepo je znati da bi dosao da smo bilze Wink
[Vrh] Go down
xx

xx

Broj postova : 16
Registration date : 21.04.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimepon tra 21, 2008 3:29 pm

Bila na predstavi, nažalost! U vjet[size=18]ar bačenih 20kn!

Žao mi je što ovo moram reći ali predstava je bez veze!
Od Martine sam očekivala puno više kao od jedng pozbatog plesnog pedagoga ali ona stoji na mjestu zadnje 2-3 godine koliko sam ja uspjela primjetiti! Koreografija je užas, već vidjeno sto puta od nje.
Stalno isti pokreti. Ili neko skakanje upokolo bez imalo smisla.

Inače prvi su vam redovi super što se tiče ujednačenosti ali zadnji....bolje da ih ne gledate!

Ako već radite ovakvu predstavu od sat vremena koju naplaćujete onda napravite audiciju za plesače koji imaju sposobnoat otplesati taj ples SAVRŠENO!

Jer sa ovakvim brljavljenjem se brukate bez veze, a dio vas je stvarno dobar!

Ili možda je problem u Martini jer svaka čast Maji Kereš koja je, pisalo je, napravila onaj hip hop dio.
Koreografija je mrak, zaista. A ako ih je ona uvježbavala onda se vidi da je taj posao obavila odlično jer su bili kao JEDAN.
Samo prekratko je trajao taj dio u kojem sam zaista uživala. Možda da je ona koreografirala cijelu predstavu bi bilo SENZACIONALNO!!
Ovako mi se činilo kao da gledam neku školsku predsatvu, a ne neke "svjetske prvake"!

Savjet da vas bude gušt gledat je da uvedete nove ideje u koreografije i da ih puno bolje uvježbate.

Još jednom svaka čast curama u prvim redovima, savršene ste i u pokretima i u izrazu lica ali nažalost cijelokupni dojam....NULA!

p.s. ili možda sam ja imala veća očekivanja od jedne taaako razvikane plesne skupine... ne znam
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 1:25 am

joj...gadne li kritike (opravdane ili ne neka prosude oni koji su gledali predstavu) al ja bi se na mijestu grupe Flame zapito...
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 2:36 am

xx je napisao/la:
Bila na predstavi, nažalost! U vjet[size=18]ar bačenih 20kn!

Žao mi je što ovo moram reći ali predstava je bez veze!
Od Martine sam očekivala puno više kao od jedng pozbatog plesnog pedagoga ali ona stoji na mjestu zadnje 2-3 godine koliko sam ja uspjela primjetiti! Koreografija je užas, već vidjeno sto puta od nje.
Stalno isti pokreti. Ili neko skakanje upokolo bez imalo smisla.

Inače prvi su vam redovi super što se tiče ujednačenosti ali zadnji....bolje da ih ne gledate!

Ako već radite ovakvu predstavu od sat vremena koju naplaćujete onda napravite audiciju za plesače koji imaju sposobnoat otplesati taj ples SAVRŠENO!

Jer sa ovakvim brljavljenjem se brukate bez veze, a dio vas je stvarno dobar!

Ili možda je problem u Martini jer svaka čast Maji Kereš koja je, pisalo je, napravila onaj hip hop dio.
Koreografija je mrak, zaista. A ako ih je ona uvježbavala onda se vidi da je taj posao obavila odlično jer su bili kao JEDAN.
Samo prekratko je trajao taj dio u kojem sam zaista uživala. Možda da je ona koreografirala cijelu predstavu bi bilo SENZACIONALNO!!
Ovako mi se činilo kao da gledam neku školsku predsatvu, a ne neke "svjetske prvake"!

Savjet da vas bude gušt gledat je da uvedete nove ideje u koreografije i da ih puno bolje uvježbate.

Još jednom svaka čast curama u prvim redovima, savršene ste i u pokretima i u izrazu lica ali nažalost cijelokupni dojam....NULA!

p.s. ili možda sam ja imala veća očekivanja od jedne taaako razvikane plesne skupine... ne znam

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i tvoje uvazavam..

Stvarno mi je zao sto bi bacio/la 20 kn u vjetar, pretpostavljam da si iz Rijeke..mogao je i potpis doci na kraju, eto tim slucajem mogla bih ti osobno vratiti tih jadnih 20 kn !!!

Mi ne trežimo savršene plesace JER IH IMAMO U DVORANI (njihov TRUD i LJUBAV su ono što je savršeno ), a ne radimo Broadway predstave jer nemamo uvjete..Radimo ono što volimO najbolje kako znamo!!

Po mom osobnom realnom misljenju SVAKI PLESAČ NA TOJ POZORNICI STAJAO JE ZASLUŽENO!!!
TI NITI ITKO DRUGI TO NEMA PRAVO OSPORAVATI!!!

Svoje taaako razvikano ime smo zaslužili.. nasim znojem, voljom i odricanjem..

Eto, ja ti preporucam da napravis sam/a predstavu pa cu ja doci vidjeti kako bi to trebale izgledati prave predstave po tvojim kriterijima

Very Happy biti ce mi zadovoljstvo.. Balet
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 2:43 am

Old G aka Deda je napisao/la:
joj...gadne li kritike (opravdane ili ne neka prosude oni koji su gledali predstavu) al ja bi se na mijestu grupe Flame zapito...

Nemamo se mi sta zapitkivati Very Happy
[Vrh] Go down
xx

xx

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 5:05 pm

PA ETO KAO PRVO MISLIM DA NI TEBI "KEKICA" NIJE BAŠ PRAVO IME I PREZIME. KAO NI OLD G AKA DEDI NITI BILO KOME DRUGOME PA TAKO MISLIM DA SE NI JA NE TREBAM PREDSTAVLJATI IMENOM I PREZIMENOM,A 20KN MI NE TREBA VRAĆATI. SA TIM SAM SAMO ŽELJELA DOČARATI KOLIKO ME PREDSTAVA "ODUŠEVILA"!

U BITI NE KRIVIM VAS NEGO NOVINARE KOJI SU DO SADA VAS TOLIKO HVALILI DA SAM JA MISLILA DA STE ZAISTA TOLIKO SAVRŠENE. JUČERAŠNJA KRITIKA U NOVOM LISTU, DODUŠE, IPAK POKAZUJE DRUGAČIJE. NAIME AUTOR JE REKAO SKORO ISTO ŠTO I JA ZA NEKE POJEDINAČNE PLESAČE SAMO NARAVNO U MALO BLAŽEM TONU, IPAK SU TO NOVINE.
TOČNO JE IZDVOJIO NEKOLICINU PLESAČA (KOJE SAM PRETPOSTAVLJAM I JA POHVALILA) DA ZAISTA IMAJU SVE ŠTO TREBA, A DA OVI OSTALI MALO KASKAJU I DA IM TREBA JOŠ PUNO, PUNO RADA. SAMO OPET JEDNA ZAMJERKA I OVAJ PUT, A TO JE DA GOVORE O OVACIJAMA PUBLIKE I GROMOGLASNIM PLJESKOVIMA. ČIJIM? OD RODITELJA, PRIJATELJA...A NAJJAČI JE UVIJEK DOPIRAO OD POMALATKA FLAMEICA KOJE SU DOŠLE BODRITI SVOJE TRENERICE. TAKO DA MISLIM DA JE TO NIKAKVO MJERILO, PA NORMALNO DA ĆE SVI APLAUDIRATI DO IZNEMOGLOSTI.

SVAKA ČAST NA TRUDU, LJUBAVI, ZNOJU, VOLJI I ODRICANJU ALI IMA NEŠTO ŠTO NEKI JEDNOSTAVNO NE MOGU NAUČITI, A TO JE TALENT, OSJEĆAJ ZA MUZIKU I SLIČNE STAVKE I KOIKO GOD SE TRUDILI I IMALI VOLJE NEĆE TO NAUČITI.
SVI ZNAMO DA IMA NA TISUĆE SPORTAŠA KOJI SVAKODNEVNO PROLJEVAJU KRV NA TRENINZIMA PA OPET SAMO IH JE NEKOLICINA POZNATA I DOBRO JE TO UNOVČILA.

MOJU PREDSTAVU, NA ŽALOST, NEĆEŠ GLEDATI JER NISAM NITI MISLIM BITI KOREOGRAF I MOŽDA JA NE ZNAM NAPRAVITI ODLIČNU PREDSTAVU ALI DEFINITVNO ZNAM PREPOZNATI JEDNU KADA JU VIDIM......SORRY!

POZZ!
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 7:12 pm

xx je napisao/la:
PA ETO KAO PRVO MISLIM DA NI TEBI "KEKICA" NIJE BAŠ PRAVO IME I PREZIME. KAO NI OLD G AKA DEDI NITI BILO KOME DRUGOME PA TAKO MISLIM DA SE NI JA NE TREBAM PREDSTAVLJATI IMENOM I PREZIMENOM,A 20KN MI NE TREBA VRAĆATI. SA TIM SAM SAMO ŽELJELA DOČARATI KOLIKO ME PREDSTAVA "ODUŠEVILA"!

U BITI NE KRIVIM VAS NEGO NOVINARE KOJI SU DO SADA VAS TOLIKO HVALILI DA SAM JA MISLILA DA STE ZAISTA TOLIKO SAVRŠENE. JUČERAŠNJA KRITIKA U NOVOM LISTU, DODUŠE, IPAK POKAZUJE DRUGAČIJE. NAIME AUTOR JE REKAO SKORO ISTO ŠTO I JA ZA NEKE POJEDINAČNE PLESAČE SAMO NARAVNO U MALO BLAŽEM TONU, IPAK SU TO NOVINE.
TOČNO JE IZDVOJIO NEKOLICINU PLESAČA (KOJE SAM PRETPOSTAVLJAM I JA POHVALILA) DA ZAISTA IMAJU SVE ŠTO TREBA, A DA OVI OSTALI MALO KASKAJU I DA IM TREBA JOŠ PUNO, PUNO RADA. SAMO OPET JEDNA ZAMJERKA I OVAJ PUT, A TO JE DA GOVORE O OVACIJAMA PUBLIKE I GROMOGLASNIM PLJESKOVIMA. ČIJIM? OD RODITELJA, PRIJATELJA...A NAJJAČI JE UVIJEK DOPIRAO OD POMALATKA FLAMEICA KOJE SU DOŠLE BODRITI SVOJE TRENERICE. TAKO DA MISLIM DA JE TO NIKAKVO MJERILO, PA NORMALNO DA ĆE SVI APLAUDIRATI DO IZNEMOGLOSTI.

SVAKA ČAST NA TRUDU, LJUBAVI, ZNOJU, VOLJI I ODRICANJU ALI IMA NEŠTO ŠTO NEKI JEDNOSTAVNO NE MOGU NAUČITI, A TO JE TALENT, OSJEĆAJ ZA MUZIKU I SLIČNE STAVKE I KOIKO GOD SE TRUDILI I IMALI VOLJE NEĆE TO NAUČITI.
SVI ZNAMO DA IMA NA TISUĆE SPORTAŠA KOJI SVAKODNEVNO PROLJEVAJU KRV NA TRENINZIMA PA OPET SAMO IH JE NEKOLICINA POZNATA I DOBRO JE TO UNOVČILA.

MOJU PREDSTAVU, NA ŽALOST, NEĆEŠ GLEDATI JER NISAM NITI MISLIM BITI KOREOGRAF I MOŽDA JA NE ZNAM NAPRAVITI ODLIČNU PREDSTAVU ALI DEFINITVNO ZNAM PREPOZNATI JEDNU KADA JU VIDIM......SORRY!

POZZ!

Kao prvo mene ljudi niti ne znaju po imenu i prezimenu, nego po mom nadimku Kekica, tako da molim lijepo, ja se ocitije nisam mogla predstaviti.. ali osvrnula sam se na tebe jer se vjerojatno znamo..

Drugo, ne znam da li dobro citas ali ja nisam nikakvu ovaciju publike spominjala, a za novine me uopce ne zanima!!!
Neka bude po tvome da novine ublazuju situaciju, ja bas nemam iskustva sa tim.. PREPORUKA: PRESTANI ČITATI ČLANKE U KOJIMA SE SPOMINJEMO, ja sam vec rekla i spominjem zadnji put SVOJE SMO ZASLUZILI!

Trece, ples je umjetnost a ne sport!!

Sportasi u ovim postovima nemaju sta traziti, hvatas se za gluposti ..A ti stvarno nisi kompetentna ovdje davati blagoslov onima koji ZNAJU SLUŠAT MUZIKU I SLICNE STAVKE..JER TO ODLUCUJU LJUDI KOJI SU TRENERI U NASOJ GRUPI

A ocito kada si toliko duga na jeziku si i izvrstan plesac koji se razumije u plesne tehnike i stilove!

Zato molim te ne trati vrijeme na pisanje svojih misljenja o nasoj bezveznoj predstavi, pusti nas da se brinemo za sebe... nego odi baunsat doma ili gdje god to radis...Svoj talent koristi u druge svrhe a ne ovdje sa svojom jezicinom

Ocito nemas sta raditi u zivotu pa proucavas od koga to dolazi pljesak iz publike!

Mir s tobom

Moj zadnji post na tvoje izjave afro
[Vrh] Go down
Deluded

Deluded

Female Broj postova : 65
Registration date : 30.03.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 9:12 pm

kekice, skuliraj se, ovako samo pokazuješ svoju nezrelost.
profesionalci znaju prihvatiti konstruktivnu i pristojnu kritiku, a svojim "argumentiranjem" si se daleko odmakla od te kategorije.

da se razumijemo, nisam gledala predstavu i nemam pojma koliko ste kvalitetne, osvrćem se samo na tvoje i xx-ine postove.

a za xx -> caps lock off
[Vrh] Go down
sandry

Female Broj postova : 2
Registration date : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimeuto tra 22, 2008 10:59 pm

Flameice su super grupa. Imaju tehniku, pokrivaju skoro sve stilove i dokazale su se na raznim natjecanjima. Ako su prema sucima zaslužile 1.mjesta(a oni su ipak profi) mislim da su mišljenja amatera, laika ili zaljubljenika subjektivna.
Osobno, da mi vrijeme dopušta i da su termini malo drugačiji odmah bi im se pridružila i svakome bi ih preporučila.

Ps: Kekica, pretpostavljam da znaš sve o Patrickovom workshopu u Njemačkoj ovo ljeto, pa bi te zamolila da objaviš par informacija. Da li mogu sudjelovati svi i da li je smještaj organiziran? Thanx! Smile
[Vrh] Go down
Deluded

Deluded

Female Broj postova : 65
Registration date : 30.03.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 12:11 am

svi vjeruju da ste super grupa, ali to ne mora značit da će svaka predstava koju napravite biti savršena, niti će svaka izvedba neke predstave biti jednako dobra.
[Vrh] Go down
xx

xx

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 12:20 am

DA KEKICE, NE UZRUJAVAJ SE TOLIKO! SLAŽEM SE SA DELUDED-OM DA NE ZNAŠ PRIHVATITI KRITIKU!
BTW ŽAO MI JE ŠTO TI MORAM REĆI DA JA NE SPADAM U TOLIKE LJUDE KOJI TE ZNAJU PO TVOM NICKU! A TI MENE ZNAŠ JOŠ MANJE ALI POŠTO TE TOLIKO MUČI TKO JE TO TAK ISKRITIZIRAO VAŠU PREDSTAVU REĆI ĆU TI...IAKO NE ZNAM KOLIKO ĆE TI TO ZNAČITI. MOJE IME JE ANDREA!!!!!

SLAŽEM SE DA JE PLES UMJETNOST IAKO MISLIM DA SPADA VIŠE U SPORT JER NE ZNAM BAŠ DA LI SE UMJETNICI NATJEČU NA KOJEKAKVIM NATJECANJIMA, PRVENSTVIMA I OSTALOM KAO SPORTAŠI ALI DOBRO...HTJELA SAM SAMO REĆI KAKO NETKO MOŽE IMATI PUNO LJUBAVI, VOLJE I ŽELJE ALI AKO NEMA NIMALO TALENTA I ONO NEŠTO ŠTO JE POTREBNO...NIŠTA OD NJEGA. ČAST IZUZECIMA, NARAVNO! PA LJUDI, ZAR NIKAD NISTE VIDJELI NEKOG TKO PLEŠE KAO DA IMA DVIJE LIJEVE???
DOBRO, DOBRO NE KAŽEM DA U FLAMEU IMA BAŠ TAKVIH ALI POSTOJE BISERIĆI!!!

I OČIGLEDNO DA NISAM JEDINA KOJA JE DUGA NA JEZIKU OVDJE JER I TI SI GA POPRILIČNO POKAZALA PA NEMOJ TAKO!

MISLIM DA SAM IMALA PRAVO NAPISATI SVOJE MIŠLJENJE I PRI TOME ZAISTA NISAM MISLILA NIŠTA PROTIV TEBE OSOBNO! TAKOĐER SAM UVJERENA DA OVAJ FORUM I POSTOJI DA BI BILO TKO MOGAO PISATI O BILO ČEMU I NE BITI POSLAN DA ODE "BAUNSAT DOMA"...KAKO KONSTRUKTIVNO, ZA POLUDIT!

A AK JA TRATIM SVOJE VRIJEME NA OVOM FORUMU ŠTA RADIŠ TI, DRAGA MOJA, KAO I SVI OSTALI LJUDI OVDJE..??..NAJBOLJE DA SVI MI ZAJEDNO ODEMO NEKAMO BAUNSAT,HE,HE!!

KEKICE, PA TI ČITAŠ TA MOJA MIŠLJENJA!!!! ČAK I ODGOVARAŠ NA NJIH!!!!! TAK DA AK JA TRATIM VRIJEME TRATIŠ GA I TI!!
ALI VAŽNO DA SI TI TO SHVATILA NA VRIJEME PA VIŠE NEĆEŠ ODGOVARATI NA MOJE POSTOVE!!!

POZDRAV I TEBI!!
P.S. REPLY ZA SANDRY:
PO TVOM POSTU SE NE BI REKLO DA SI POGLEDALA PREDSTAVU O KOJOJ JE RIJEČ I ZAŠTO BI TAKVO MIŠLJENJE BILO SUBJEKTIVNO??
DA LI ZNAŠ DA NA TAKVIM NATJECANJIMA NEMA PRVIH,DRUGIH ILI TREĆIH MJESTA JER DA IMA MISLIM DA NE BI PRIPADALE FLAMEICAMA VEĆ NEKIM PUNO BOLJIM PLESAČIMA IZ DRUGIH ZEMALJA. (ISKRENO MISLIM DA JE RAZLOG ZA TO ŠTO ŽIVE U HRVATSKOJ GDJE BAŠ I NEMA UVJETA ZA NAUČIT DOBRO PLESAT. NEMA PRAVIH ŠKOLA, AKADEMIJA I SLIČNO). KAD SMO KOD TOGA NE ZNAM NITI GDJE JE NJIHOVA TRENERICA STEKLA PRAVO PLESNO OBRAZOVANJE !?
NAIME, NA TAKVIM NATJECANJIMA POSTOJE SAMO ZLATA, SREBRA..PEHARI KOJI SE OSVAJAU PO BODOVIMA. DAKLE AKO NEKI PLES USPIJE SKUPITI ODREĐENI BROJ BODOVA OSVAJA ZLATO A TO MOŽE BITI NJIH 50, ŠTO IH OTPRILIKE I BUDE TOLIKO. A NE KAŽU KOJI JE PLES OD SVIH TIH ZLATA IMAO NAJVEĆI BROJ BODOVA. MALO BLESAVO DIJELJENJE ZLATA ŠAKOM I KAPOM!
TAK DA NI TO BAŠ NIJE MJERODAVNO, NE MISLIŠ??? Night fever
[Vrh] Go down
chupava

chupava

Female Broj postova : 68
Job/hobbies : wajtica
Registration date : 03.03.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 12:35 am

xx, zgasi velka slova, iltiga kaps lok... i dobro je, šta si se uhvatila i ne puštaš... rekla si da ti ne valja predstava i amen...tvoje subjektivno mišljenje

kekica, ne vidim što je bitno ko je xx.. cura/žena je rekla svoje mišljenje.. i umjesto da kažeš 'oke, fala, doviđenja' i eventualno odeš u dvoranu i središ zadnja dva reda, ti nju ideš uvjeravat da je krivo vidjela?!?

ma glupa rasprava...a ja još gluplja kaj se mješam... al jeb ga... Angel
[Vrh] Go down
sandry

Female Broj postova : 2
Registration date : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 1:15 am

ufi...napisala sam post i sve mi se izbrisalo....
ukratko:xx:
slažem se s tobom u vezi natjecanja. ali flameice su osvajale zlata i na svjetskim natjecanjima. iz prve ruke znam sve, i kako se neki plasiraju dalje a ne zavrijede to. jedna grupica iz mog kluba je osvojila zlato, a nisu na nivou natjecanja sa plesačima van Hrvatske. nisu imali konkurenciju (doslovno) i eto. ja sam sretna šta idu dalje jer su moji ali vidim nepravdu. a suci su bili priznati svjetski pedagozi. pa sad...

al da ne budem previše offtopic: nisam pogledala zadnju produkciju Flameica, al sam gledala onu prošlu, kao i njihove nastupe, i meni se sviđaju. i naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

pis! Smile
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 3:30 am

Deluded je napisao/la:
svi vjeruju da ste super grupa, ali to ne mora značit da će svaka predstava koju napravite biti savršena, niti će svaka izvedba neke predstave biti jednako dobra.

Ja se slazem sa tobom.

Ne bih htjala da me se krivo shvati..ja ne tvrdim da je predstava bila savrsena Wink
Samo mi je zasmetalo jer se ovdje spominje da dosta plesaca nije trebalo otplesati predstavu jer su antitalenti, a sa time se nikako ne slazem.

Piss Night fever
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 3:34 am

chupava je napisao/la:
xx, zgasi velka slova, iltiga kaps lok... i dobro je, šta si se uhvatila i ne puštaš... rekla si da ti ne valja predstava i amen...tvoje subjektivno mišljenje

kekica, ne vidim što je bitno ko je xx.. cura/žena je rekla svoje mišljenje.. i umjesto da kažeš 'oke, fala, doviđenja' i eventualno odeš u dvoranu i središ zadnja dva reda, ti nju ideš uvjeravat da je krivo vidjela?!?

ma glupa rasprava...a ja još gluplja kaj se mješam... al jeb ga... Angel

trebala sam to napravit Idea
Al jeb'ga, nisam savrsena... Samo sam ti htjela reci da ja nisam koreograf u ovoj predstavi, pa ne merem popravljat zadnje redove Cool
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 3:39 am

xx je napisao/la:
DA KEKICE, NE UZRUJAVAJ SE TOLIKO! SLAŽEM SE SA DELUDED-OM DA NE ZNAŠ PRIHVATITI KRITIKU!
BTW ŽAO MI JE ŠTO TI MORAM REĆI DA JA NE SPADAM U TOLIKE LJUDE KOJI TE ZNAJU PO TVOM NICKU! A TI MENE ZNAŠ JOŠ MANJE ALI POŠTO TE TOLIKO MUČI TKO JE TO TAK ISKRITIZIRAO VAŠU PREDSTAVU REĆI ĆU TI...IAKO NE ZNAM KOLIKO ĆE TI TO ZNAČITI. MOJE IME JE ANDREA!!!!!

SLAŽEM SE DA JE PLES UMJETNOST IAKO MISLIM DA SPADA VIŠE U SPORT JER NE ZNAM BAŠ DA LI SE UMJETNICI NATJEČU NA KOJEKAKVIM NATJECANJIMA, PRVENSTVIMA I OSTALOM KAO SPORTAŠI ALI DOBRO...HTJELA SAM SAMO REĆI KAKO NETKO MOŽE IMATI PUNO LJUBAVI, VOLJE I ŽELJE ALI AKO NEMA NIMALO TALENTA I ONO NEŠTO ŠTO JE POTREBNO...NIŠTA OD NJEGA. ČAST IZUZECIMA, NARAVNO! PA LJUDI, ZAR NIKAD NISTE VIDJELI NEKOG TKO PLEŠE KAO DA IMA DVIJE LIJEVE???
DOBRO, DOBRO NE KAŽEM DA U FLAMEU IMA BAŠ TAKVIH ALI POSTOJE BISERIĆI!!!

I OČIGLEDNO DA NISAM JEDINA KOJA JE DUGA NA JEZIKU OVDJE JER I TI SI GA POPRILIČNO POKAZALA PA NEMOJ TAKO!

MISLIM DA SAM IMALA PRAVO NAPISATI SVOJE MIŠLJENJE I PRI TOME ZAISTA NISAM MISLILA NIŠTA PROTIV TEBE OSOBNO! TAKOĐER SAM UVJERENA DA OVAJ FORUM I POSTOJI DA BI BILO TKO MOGAO PISATI O BILO ČEMU I NE BITI POSLAN DA ODE "BAUNSAT DOMA"...KAKO KONSTRUKTIVNO, ZA POLUDIT!

A AK JA TRATIM SVOJE VRIJEME NA OVOM FORUMU ŠTA RADIŠ TI, DRAGA MOJA, KAO I SVI OSTALI LJUDI OVDJE..??..NAJBOLJE DA SVI MI ZAJEDNO ODEMO NEKAMO BAUNSAT,HE,HE!!

KEKICE, PA TI ČITAŠ TA MOJA MIŠLJENJA!!!! ČAK I ODGOVARAŠ NA NJIH!!!!! TAK DA AK JA TRATIM VRIJEME TRATIŠ GA I TI!!
ALI VAŽNO DA SI TI TO SHVATILA NA VRIJEME PA VIŠE NEĆEŠ ODGOVARATI NA MOJE POSTOVE!!!

POZDRAV I TEBI!!
P.S. REPLY ZA SANDRY:
PO TVOM POSTU SE NE BI REKLO DA SI POGLEDALA PREDSTAVU O KOJOJ JE RIJEČ I ZAŠTO BI TAKVO MIŠLJENJE BILO SUBJEKTIVNO??
DA LI ZNAŠ DA NA TAKVIM NATJECANJIMA NEMA PRVIH,DRUGIH ILI TREĆIH MJESTA JER DA IMA MISLIM DA NE BI PRIPADALE FLAMEICAMA VEĆ NEKIM PUNO BOLJIM PLESAČIMA IZ DRUGIH ZEMALJA. (ISKRENO MISLIM DA JE RAZLOG ZA TO ŠTO ŽIVE U HRVATSKOJ GDJE BAŠ I NEMA UVJETA ZA NAUČIT DOBRO PLESAT. NEMA PRAVIH ŠKOLA, AKADEMIJA I SLIČNO). KAD SMO KOD TOGA NE ZNAM NITI GDJE JE NJIHOVA TRENERICA STEKLA PRAVO PLESNO OBRAZOVANJE !?
NAIME, NA TAKVIM NATJECANJIMA POSTOJE SAMO ZLATA, SREBRA..PEHARI KOJI SE OSVAJAU PO BODOVIMA. DAKLE AKO NEKI PLES USPIJE SKUPITI ODREĐENI BROJ BODOVA OSVAJA ZLATO A TO MOŽE BITI NJIH 50, ŠTO IH OTPRILIKE I BUDE TOLIKO. A NE KAŽU KOJI JE PLES OD SVIH TIH ZLATA IMAO NAJVEĆI BROJ BODOVA. MALO BLESAVO DIJELJENJE ZLATA ŠAKOM I KAPOM!
TAK DA NI TO BAŠ NIJE MJERODAVNO, NE MISLIŠ??? Night fever

Drago mi je Kristina tooth
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 7:49 am

xx je napisao/la:
PA ETO KAO PRVO MISLIM DA NI TEBI "KEKICA" NIJE BAŠ PRAVO IME I PREZIME.
xx je napisao/la:
KAO NI OLD G AKA DEDI
xx je napisao/la:
NITI BILO KOME DRUGOME PA TAKO MISLIM DA SE NI JA NE TREBAM PREDSTAVLJATI IMENOM I PREZIMENOM

No,no ,ne siriti dezinformacije. Otkada se bavim street plesom (1985g.) zvali su me *G*. kasnije su dodali i ono *Old* I TO MI JE PRAVO IME - iza kojeg stoje neki rezultati u svijetu plesa. To sto sam Goran Goricanec ...plesacima nista ne znaci.
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

Male Broj postova : 98
Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 10:54 am

slazem se sa xx u tome sto je iznjela svoje misljenje bilo ono pozitivno ili negativno za ovu predstavu...ja je nisam gledao, pola tih cura mozda znam, mozda i ne znam ali nije ni bitno....

....covjek moze osvajat zlata i zlata pa kakve to veze ima sa predstavom...puno njih mogu biti super individue a u koreografijama se pokazat banana....uglavnom volio bih pogledat predtavu pa procjenit kakva je.

komentari su odlicni ali molit cu bez svadje...opravdavanjem ne postizete apsolutno nista...a svatko ima pravo na svoje misljenje, bilo ono subjektivno ili objektivno...xx se mozda ne svidja, netkom drugom je mrak i super...

naravno je da ima super plesaca ali ljudi nemojmo se zavaravat...nemojte me krivo shvatit i nije napad na nikoga ali u Hrvatskoj ima jako puno ljudi koji se nazivaju super plesacima a daleko su od toga.

p.s. ako netko ima kakve snimke stavite na youtube da se pogleda

tenx
[Vrh] Go down
http://www.samoplesi.com
xx

xx

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 4:29 pm

Evo,Čupava! Ugasila sam caps lock...ne mogu vjerovat da ti je to smetalo. Ja inače malo slabije vidim pa mi je puno lakše čitat velika slova. Ova mala u ovoj kućici su užas! Nisam mislila da bi to ikom moglo smetati ali očigledno da nas ima svakakvih!!! Ali evo...samo da udovoljim tvojim čudnim prohtjevima pisat ću malim slovima pa makar oćoravila....happy???

I još jedna opaskica tebi, Čupava!!! I nije ti neka fora ovako upadat u nečiju konverzaciju i govorit meni ili nekom drugom kada trebamo prestat pisat, zar ne?
Malo nekulturno od tebe....Ovo je FORUM (sorry za vel'ka slova) i ja (i bilo tko drugi) ću pisat koliko me volja o čemu god me volja i iznosit ću svoja mišljenja koliko hoću, a ti nemaš prava govorit mi kada da prestanem, ok?
mislim da sam u pravu!!

My man, old G!! Oprosti ak sam te uvrijedila...mislim da nisam širila nikakve dezinformacije....jer to ti ipak nije pravo ime i ja te po njemu ne znam...ali evo bar nešto pozitivno, sad ti znam pravo ime i prezime pa...drago mi je da sam te upoznala...i baš ti super stoji ime sa prezimenom...tak je zvučno!!

Ljudi, jel vi isto ovak burno reagirate kad vam netko uputi kritiku i branite se napadom ili nekak drukčije???
Da je bilo tko od vas imao javni nastup i da vam je netko rekao da mu se ne sviđa i točno naveo elemente koji mu nisu baš najbolji....kako bi ste odgovorili??
Mislim da je inače kod dosta ljudi problem kako prihvatiti to da se nekome ne sviđaju....

I da, slažem se sa postom prije u potpunosti!!
Kristina, možda bi mogla staviti produkciju na net, da ljudi vide!!...ali molim te budi spremna na različite komentare.. Možda svi budu pozitivni ali možda bude i nekih koji će bit manje pozitivnii...ništa strašno!! Nisu vrijedni baš takvog nerviranja i ljutnje, ma nema smisla!!
I ja bih je htjela još jednom pogledat cijelu produkciju! Možda sam i ja u krivu, možda je ok!!
Ali ja nisam očekivala ok...očekivala sam uauuuuu!!!
Još jednom naklon Maji Kereš.....za vrijeme njezine koreografije bio mi je feeling uuaaauuuu i prolazili su me trnci i gledala sam na taj stage bez daha!! Joj da vidite barem taj dio....cura zaista ima talenta!!!

Dancing Dancing angel Dancing devil bounce Night fever Super Mario Party
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

Female Broj postova : 200
Job/hobbies : Kelkope
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 5:08 pm

xx...nemoj se ljutiti za caps lock--velika slova znace da vices tj. da se dereš na onoga kome se obracas! zbog toga te zamolila da ugasis Wink

I da..dozivjela sam kritika i pohvala i prihvatim ih..znalo se i dogoditi da je ono kaj je velikoj vecini bilo wooooow nekolicini bude pljuga, nije izvedeno ovako ili onako...i kaj bi im ja sad..bila bi sijeda do sad...

Ne volim kad ljudi bezobzirno i onako zlocesto kazu -isss koji uzas kak lose ili nekaj slicno- za kog god da se prica...iza svega stoji trud i volja! Ali uputiti kritiku nekome s ciljem da bi on poboljsao svoj rad ne smatram losim. To je bio samo odgovor na post.

Necu bit off topic nisam gledala predstavu..

pis
[Vrh] Go down
http://www.kelkope.hr
xx

xx

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 6:22 pm

nije bed PinkMya!

Nisam znala de će se tak protumačiti moja velika slova!
Nisam se derala!
Teško se sporzumijevati pisanjem....iskazati točno svoje emocije i mišljenja....pa još se ovak krivo protumači i evo ti s***a!!!

P.s. super mi je tvoja fotka! To si ti ili..?
[Vrh] Go down
x_x

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 7:10 pm

xx je napisao/la:
...ali molim te budi spremna na različite komentare.. Možda svi budu pozitivni ali možda bude i nekih koji će bit manje pozitivnii...ništa strašno!! Nisu vrijedni baš takvog nerviranja i ljutnje, ma nema smisla!!
I ja bih je htjela još jednom pogledat cijelu produkciju! Možda sam i ja u krivu, možda je ok!!
Ali ja nisam očekivala ok...očekivala sam uauuuuu!!!

Dancing Dancing angel Dancing devil bounce Night fever Super Mario Party

Mene je naljutio tvoj pristup da je vecina plesaca antitalentirana, ja mislim da tako nije..a to što predstava nije bila onakva kakvu si ocekivala to je ok, da li me razumiješ?

A dvd od predstave necu dobiti uskoro, mozda za tjedan dana.
[Vrh] Go down
xx

xx

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitimesri tra 23, 2008 8:40 pm

razumio!!!

drago mi je da opet razgovaraš samnom,ha,ha!

ali opet kriva inerpretacija....nisam spomenula većinu već neke curke u zadnjim redovima!!! I nije to baš antitalent već ne znam...možda sam njih okrivila za to što mi baš niste bile kao jedan!

Voljela bih da se može vidjeti cijela predstava, kad tad pa da se pobiju te moje kritike....jer ak se svima bude svidjela znači da neš nije u redu s mojom percepcijom!! Suspect

Budi pozdravljena...bye
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Plesna grupa Flame predstavlja...   Plesna grupa Flame predstavlja... Icon_minitime

[Vrh] Go down

Plesna grupa Flame predstavlja...
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Besplatna plesna radionica-STREET STYLE- 12.10.2008 U 17H
» TREPS
» PLESNA AUDICIJA : CABARET & BURLESQUE SHOW
» PLESNA AUDICIJA : CABARET & BURLESQUE SHOW