| imaju li kelkope konkurenciju vol 2 | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
nermina123
Broj postova : 35 Age : 35 Location : OSIJEK Registration date : 06.12.2007
| Naslov: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 12:52 pm | |
| uopce ne kontam ovih zadnjih 10 postova... meni je osobno tamara savicevic dugo bila uzor, ali sad me zanima malo drukciji pravac u plesu.. i dalje ju smatram odlicnim plesacem i koreografom, opcenito, ansambl kelkope je odlican u tome sto radi, ali ne moze se reci da su najbolje jer imaju svoj stil, dakle nemaju konkurenciju pa ih se nema s kime usporediti.. pis | |
|
| |
ja zmaj
Broj postova : 24 Registration date : 13.05.2008
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 1:06 pm | |
| | |
|
| |
JustDance Moderator
Broj postova : 98 Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin Registration date : 12.11.2007
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 2:40 pm | |
| dokle god bude isao i ovaj topic u smjeru kakvom pises ce se zakljucat ili ce bit obrisan...tema kelkope je otvorena i pisi onda tamo al ovakve stvari sa forama pozitivne konkurencije ne drze vodu... | |
|
| |
ja zmaj
| |
| |
nermina123
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 3:03 pm | |
| ok, onda ta tvoja tvrdnja drzi vodu, da stvarno nemaju konkurenciju. ali nije to zato sto su TOLIKO dobre, iako jesu dobre, ali kazem, to je zato sto imaju poseban, tamarin stil, koji je eto nazvan mtv jazz. ne mozes usporedivati kruske i jabuke. | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 3:11 pm | |
| | |
|
| |
Deluded
Broj postova : 65 Registration date : 30.03.2008
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 6:36 pm | |
| puno više ljudi voli narodnjake od klasične muzike pa bi logikom a la zmaj mogli doći do konkluzije da su narodnjaci bolji.
ni u kom slučaju ne radim paralelu sa kelkopicama, samo želim zmaju ukazati na debilizam njegovog zaključivanja.
internet je prepun spam-a, beskorisnih informacija i nebuloznih ljudi koji žele maksimalno iskoristiti "svoje pravo" na nekakvo mišljenje. ti vjerojatno misliš da si zabavan, možda i jesi nekom užem krugu ljudi koji te vole (mama, tata), ali zapravo si naporan i radiš antikampanju kelkopama. | |
|
| |
nermina123
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 čet svi 15, 2008 7:57 pm | |
| ne mozes usporedivat kruske i jabuke, jer se lako moze dogodit da ne volis kruske, pa su onda jabuke diskriminirane...ti ocito volis mtv jazz, a ne npr cisti jazz...to i dalje ne znaci da su kelkope aka maltene jedini predstavnici mtv jazza bolje od neke grupe koja radi jazz, moderni ili suvremeni, hip hop ili bilo sta drugo...brate, prosiri vidike... pis | |
|
| |
shindy
Broj postova : 9 Registration date : 28.04.2008
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 pet svi 16, 2008 2:08 am | |
| Ma ne radi se tu o prosirivanju vidika. Momak se ocito htio nasaliti, ali je pokazao da je veoma veoma glup, jer je sala iznimno losa i glupa! A posto momak zmaj misli nastaviti glumiti da je ozbiljan, ispada jos gluplji... e, a ako je ozbiljan... eeee onda opet pogadjate... da... pis | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 pet svi 16, 2008 9:32 am | |
| - Deluded je napisao/la:
- puno više ljudi voli narodnjake od klasične muzike pa bi logikom a la zmaj mogli doći do konkluzije da su narodnjaci bolji.
ni u kom slučaju ne radim paralelu sa kelkopicama, samo želim zmaju ukazati na debilizam njegovog zaključivanja.
internet je prepun spam-a, beskorisnih informacija i nebuloznih ljudi koji žele maksimalno iskoristiti "svoje pravo" na nekakvo mišljenje. ti vjerojatno misliš da si zabavan, možda i jesi nekom užem krugu ljudi koji te vole (mama, tata), ali zapravo si naporan i radiš antikampanju kelkopama. pa kaj fali narodnjacima...ja sam si jedan narodnjački stih istetovirao na leđa( Prošla si kroz moje srce...KO KRAVA kroz kukuruz )...a kad smo več kod toga kladim se da znaš nabrojati više narodnjaka,nego klasičara....govoriš kako je internet pun spam-ova,a ti nisi niti jedan argument vezan uz temu naveo,samo mi govoriš ono kaj svi znaju,a to da sam glupi,nezanimljivi idiot... ...e da roditelji su me odavno napustili,moja vućica je KELKOPE...ona me odgojila,nahranila... | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 pet svi 16, 2008 9:42 am | |
| | |
|
| |
timbalina
Broj postova : 66 Age : 32 Location : zgb Registration date : 01.01.2008
| Naslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2 pet svi 16, 2008 11:55 am | |
| jel se to meni čini ili smo počeli sa vrijeđanjem? | |