SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

imaju li kelkope konkurenciju vol 2

Go down 
+2
ja zmaj
nermina123
6 posters
Autor/icaPoruka
nermina123

Female Broj postova : 35
Registration date : 06.12.2007

imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Empty
PostajNaslov: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 12:52 pm

uopce ne kontam ovih zadnjih 10 postova... meni je osobno tamara savicevic dugo bila uzor, ali sad me zanima malo drukciji pravac u plesu.. i dalje ju smatram odlicnim plesacem i koreografom, opcenito, ansambl kelkope je odlican u tome sto radi, ali ne moze se reci da su najbolje jer imaju svoj stil, dakle nemaju konkurenciju pa ih se nema s kime usporediti.. pis Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/nina_os
ja zmaj

Broj postova : 24
Registration date : 13.05.2008

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 1:06 pm

nermina123 je napisao/la:
uopce ne kontam ovih zadnjih 10 postova... meni je osobno tamara savicevic dugo bila uzor, ali sad me zanima malo drukciji pravac u plesu.. i dalje ju smatram odlicnim plesacem i koreografom, opcenito, ansambl kelkope je odlican u tome sto radi, ali ne moze se reci da su najbolje jer imaju svoj stil, dakle nemaju konkurenciju pa ih se nema s kime usporediti.. pis Very Happy
mislim da si sve rekla ovim dijelom posta"dakle nemaju konkurenciju pa ih se nema s kime usporediti.." Angel ....i nije mi jasno zakaj je zaključan moj topic... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

Male Broj postova : 98
Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 2:40 pm

dokle god bude isao i ovaj topic u smjeru kakvom pises ce se zakljucat ili ce bit obrisan...tema kelkope je otvorena i pisi onda tamo al ovakve stvari sa forama pozitivne konkurencije ne drze vodu...
[Vrh] Go down
http://www.samoplesi.com
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 2:50 pm

JustDance je napisao/la:
dokle god bude isao i ovaj topic u smjeru kakvom pises ce se zakljucat ili ce bit obrisan...tema kelkope je otvorena i pisi onda tamo al ovakve stvari sa forama pozitivne konkurencije ne drze vodu...
zašto..pa jel moje legitimno pravo otvoriti temu za debatu na javnom forumu...mislim da si loš moderator ako to nedopuštaš... Mad Rolling Eyes
[Vrh] Go down
nermina123

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 3:03 pm

ok, onda ta tvoja tvrdnja drzi vodu, da stvarno nemaju konkurenciju. ali nije to zato sto su TOLIKO dobre, iako jesu dobre, ali kazem, to je zato sto imaju poseban, tamarin stil, koji je eto nazvan mtv jazz. ne mozes usporedivati kruske i jabuke.
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 3:11 pm

ok, onda ta tvoja tvrdnja drzi vodu, da stvarno nemaju konkurenciju. ali nije to zato sto su TOLIKO dobre, iako jesu dobre, ali kazem, to je zato sto imaju poseban, tamarin stil, koji je eto nazvan mtv jazz. ne mozes usporedivati kruske i jabuke.
možeš uspoređivati kruške i jabuke...ako više ljudi voli jabuku od kruške onda je valjda jabuka bolja... Angel Laughing Laughing lol! dancce
[Vrh] Go down
Deluded

Deluded

Female Broj postova : 65
Registration date : 30.03.2008

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 6:36 pm

puno više ljudi voli narodnjake od klasične muzike pa bi logikom a la zmaj mogli doći do konkluzije da su narodnjaci bolji.

ni u kom slučaju ne radim paralelu sa kelkopicama, samo želim zmaju ukazati na debilizam njegovog zaključivanja.

internet je prepun spam-a, beskorisnih informacija i nebuloznih ljudi koji žele maksimalno iskoristiti "svoje pravo" na nekakvo mišljenje. ti vjerojatno misliš da si zabavan, možda i jesi nekom užem krugu ljudi koji te vole (mama, tata), ali zapravo si naporan i radiš antikampanju kelkopama.
[Vrh] Go down
nermina123

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimečet svi 15, 2008 7:57 pm

ne mozes usporedivat kruske i jabuke, jer se lako moze dogodit da ne volis kruske, pa su onda jabuke diskriminirane...ti ocito volis mtv jazz, a ne npr cisti jazz...to i dalje ne znaci da su kelkope aka maltene jedini predstavnici mtv jazza bolje od neke grupe koja radi jazz, moderni ili suvremeni, hip hop ili bilo sta drugo...brate, prosiri vidike... pis
[Vrh] Go down
shindy

Broj postova : 9
Registration date : 28.04.2008

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimepet svi 16, 2008 2:08 am

Ma ne radi se tu o prosirivanju vidika. Momak se ocito htio nasaliti, ali je pokazao da je veoma veoma glup, jer je sala iznimno losa i glupa! A posto momak zmaj misli nastaviti glumiti da je ozbiljan, ispada jos gluplji... e, a ako je ozbiljan... eeee onda opet pogadjate... da... pis
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimepet svi 16, 2008 9:32 am

Deluded je napisao/la:
puno više ljudi voli narodnjake od klasične muzike pa bi logikom a la zmaj mogli doći do konkluzije da su narodnjaci bolji.

ni u kom slučaju ne radim paralelu sa kelkopicama, samo želim zmaju ukazati na debilizam njegovog zaključivanja.

internet je prepun spam-a, beskorisnih informacija i nebuloznih ljudi koji žele maksimalno iskoristiti "svoje pravo" na nekakvo mišljenje. ti vjerojatno misliš da si zabavan, možda i jesi nekom užem krugu ljudi koji te vole (mama, tata), ali zapravo si naporan i radiš antikampanju kelkopama.
pa kaj fali narodnjacima...ja sam si jedan narodnjački stih istetovirao na leđa(Prošla si kroz moje srce...KO KRAVA kroz kukuruz )...a kad smo več kod toga kladim se da znaš nabrojati više narodnjaka,nego klasičara....govoriš kako je internet pun spam-ova,a ti nisi niti jedan argument vezan uz temu naveo,samo mi govoriš ono kaj svi znaju,a to da sam glupi,nezanimljivi idiot... lol! ...e da roditelji su me odavno napustili,moja vućica je KELKOPE...ona me odgojila,nahranila... cheers Shy
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimepet svi 16, 2008 9:42 am

ne mozes usporedivat kruske i jabuke, jer se lako moze dogodit da ne volis kruske, pa su onda jabuke diskriminirane...ti ocito volis mtv jazz, a ne npr cisti jazz...to i dalje ne znaci da su kelkope aka maltene jedini predstavnici mtv jazza bolje od neke grupe koja radi jazz, moderni ili suvremeni, hip hop ili bilo sta drugo...brate, prosiri vidike... pis
ma možeš uspoređivati kruške i jabuke...oboje rastu na drvetu,imaju koštice,petiljku....ali su drugčijeg okusa....odnosno u prijevodu kelkope imaju okus pobijede,dok ostatak nije sazrio pa ima kiseli okus....i dobiješ proljev ako pojedeš.... Angel kissing lol! dancce dancce dancce
[Vrh] Go down
timbalina

Female Broj postova : 66
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimepet svi 16, 2008 11:55 am

jel se to meni čini ili smo počeli sa vrijeđanjem?
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitimepet svi 16, 2008 1:12 pm

timbalina je napisao/la:
jel se to meni čini ili smo počeli sa vrijeđanjem?
kasno pališ...več imam u kolekciji 4 nagrade...3 da sam glupan, i 1 da sam idiot.... Laughing Laughing lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: imaju li kelkope konkurenciju vol 2   imaju li kelkope konkurenciju vol 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

imaju li kelkope konkurenciju vol 2
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» imaju li KELKOPE konkurenciju....
» Kelkope
» "WHO I AM..." PREDSTAVA PLESNOG ANSAMBLA KELKOPE