SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

imaju li KELKOPE konkurenciju....

Go down 
+2
JustDance
ja zmaj
6 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
ja zmaj

Broj postova : 24
Registration date : 13.05.2008

imaju li KELKOPE konkurenciju.... Empty
PostajNaslov: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 9:08 am

naime slučajno sam jednom završio na jednoj njihovoj predstavi i ostao frapiran njihovom izvedbom,stilom i duhom koji prenose na gledatelje,pa sam se malo raspitao i vrlo brzo saznao da su kelkope alfa i omega plesa na ovim prostorima.....pa me zanima da li ima ijedna plesna skupina u hrvatskoj koja može stati u rečenicu sa njima..,
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

Male Broj postova : 98
Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 10:43 am

kakva je ovo recenica? ne shvacam uopce tvoju misao...i sto znaci na ovim prostorima?
[Vrh] Go down
http://www.samoplesi.com
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 11:01 am

JustDance je napisao/la:
kakva je ovo recenica? ne shvacam uopce tvoju misao...i sto znaci na ovim prostorima?
pa znači da u okolici cca 1000 km ne postoji bolja plesna skupina,ili ako postoji da mi netko pokaže koja bi to mogla biti...ja si nemogu zamisliti bolje od njih...slobodno možeš neke filmiče postat pa da vidim...
[Vrh] Go down
chupava

chupava

Female Broj postova : 68
Job/hobbies : wajtica
Registration date : 03.03.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 11:42 am

omg...wtf....

ja mislim da je tala za nijansu bolja Balet
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 12:25 pm

chupava je napisao/la:
omg...wtf....

ja mislim da je tala za nijansu bolja Balet
ti se šališ ??? pa ja sam bio svjedok kad su cure iz tale ushičeno pričale da su bile na predstavi od kelkopa.... u usporedbi sa kelkopama one su plesna skupina Štala Smile)))
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

Female Broj postova : 200
Job/hobbies : Kelkope
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 1:37 pm

s obzirom na to da se radi o internoj zajebanciji obavjestavam clanove da zmaj ovdje samo laprda...sto bas nije tipicno za forume al dobro...

nemojte se obazirati... :rolajz:
[Vrh] Go down
http://www.kelkope.hr
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 1:51 pm

PinkMya je napisao/la:
s obzirom na to da se radi o internoj zajebanciji obavjestavam clanove da zmaj ovdje samo laprda...sto bas nije tipicno za forume al dobro...

nemojte se obazirati... :rolajz:
kaj bi laprdao...pa ozbiljno mislim to što sam napisao...po čemu si ti to shvatila kao laprdanje neznam,vjerojatno si pripadnica neke KELKOPE wanna be plesne skupine...zato i tražim neki video uradak druge plesne skupine da se pokaže istinitost mojih tvrdnji... Angel
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:16 pm

nisam ja nikakva wanna be, plesem u kelkopama...nego ljudi obicno ne isfuravaju interne spike po forumima jel....najbolje da svatko tko je tu otvori topic u kojem se zajebava kako je njegov klub najnajnaj....jeah right...i jos kad bi isto napravili svi gledatelji (kao sto si ti) na kaj bi to licilo...jel...razmes? ;-) .da si htio ozbiljno pohvaliti grupu mogao si to uciniti u topicu kelkope... Suspect
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:28 pm

PinkMya je napisao/la:
nisam ja nikakva wanna be, plesem u kelkopama...nego ljudi obicno ne isfuravaju interne spike po forumima jel....najbolje da svatko tko je tu otvori topic u kojem se zajebava kako je njegov klub najnajnaj....jeah right...i jos kad bi isto napravili svi gledatelji (kao sto si ti) na kaj bi to licilo...jel...razmes? ;-) .da si htio ozbiljno pohvaliti grupu mogao si to uciniti u topicu kelkope... Suspect
pa mene je zanimalo dali postoji približno dobra plesna skupina kao kelkope,i mislim da o tome treba raspraviti,pa sam stoga i otvorio temu za raspravu...i nema to veze sa internim spikama...i ja se ne zajebavam...zamolio sam da neko stavi snimku druge plesne skupine,pa da možemo prokomentirati...mislim da je tema primjerena forumu,nije mala stvar sloviti kao najbolja plesna skupina u državi i šire,a ja smatram da one to jesu,pa svatko ko se sa tim ne slaže neka mi da kontra argumente... Shocked Cool beelj
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:31 pm

nemojte se srdit, samo ne kuzim zakaj dodatni topic....nastavite....
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:32 pm

PinkMya je napisao/la:
nemojte se srdit, samo ne kuzim zakaj dodatni topic....nastavite....
pa nije dodatni...kelkope imaju svoj kutak,ali ovo je nezavisna rasprava...
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:33 pm

nebitno...nastavite..povlacim se iz ove dubokoumne rasprave..
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:36 pm

PinkMya je napisao/la:
nebitno...nastavite..povlacim se iz ove dubokoumne rasprave..
pa ti ni nesmiješ raspravljati jer si kelkopa...očekujem pripadnice drugih plesnih skupina da iskažu svoje mišljenje... dancce
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:38 pm

zmaju, ajde stavi snimku toga sto si gledao pa da prokomentiramo tko je alfa i omega jer ovako je lako pricat ako si samo to gledao i to jos kako si rekao slucajno...jer ako si slucajno naletio znaci da inace ne posjecujes predstave pa ne kuzim komentar...

al dobro tvoje misljenje je takvo i to je ok ali malo nadobudno i bahato zvuci...
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 2:41 pm

JustDance je napisao/la:
zmaju, ajde stavi snimku toga sto si gledao pa da prokomentiramo tko je alfa i omega jer ovako je lako pricat ako si samo to gledao i to jos kako si rekao slucajno...jer ako si slucajno naletio znaci da inace ne posjecujes predstave pa ne kuzim komentar...

al dobro tvoje misljenje je takvo i to je ok ali malo nadobudno i bahato zvuci...
zašto bi bilo bahato i nadobudno...pa treba reči da si najbolji,kad jesi... slučajno je bilo prvi put...odnosno prije dosta godina,od tada sam redoviti posjetitelj,gledao sam i druge skupine ali to nije ni blizu kelkopama...lakše mi je staviti fotku priznanja,nagrada i zahvalnica svjetskih plesnih organizacija...to češ skužiti,ples možda i nečeš... dancce
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 4:06 pm

pa ja sam rekao da je to tvoje misljenje koje je subjektivno i ti na to imas pravo, vrlo jednostavno...tebi nema konkurencije od Kelkope-a i to je ok...ako i jesi u plesu i ako to zaista volis ovo hvaljenje sa priznanjima, nagradama i zahvalnicama je vrlo jadno...

...to češ skužiti,ples možda i nečeš... molim bez vrijedjanja jer cu zakljucat temu.
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 5:37 pm

JustDance je napisao/la:

na ovo sam ja mislila svojim komentarom..lijepo da ti se netko svida, ali pristup ti je malo ono Suspect ...no dobro recimo da trazis nekoga tko ti je jednako dobar da imas jos predstava za pogledati Angel
[Vrh] Go down
shindy

Broj postova : 9
Registration date : 28.04.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 6:13 pm

Ja prvi put cujem za te Kelkope? Ima li neka snimka toga ili je ovo sve neka velika zezancija?!
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimeuto svi 13, 2008 7:00 pm

ak si na facebooku slucajno imas nasu grupu i hrpu slika i videa
[Vrh] Go down
shindy

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimesri svi 14, 2008 2:35 am

Nisam nazalost... Ali hvala svejedno! Iako ne znam zasto ne stavite ovdje par linkova? Bas me zanima kad vas vec toliko hvale.
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimesri svi 14, 2008 9:12 am

shindy je napisao/la:
Ja prvi put cujem za te Kelkope? Ima li neka snimka toga ili je ovo sve neka velika zezancija?!
prvi put čuješ za kelkope ???? pa kaj si ti zatočena u nekom podrumu u kuči i nemaš doticaj sa vanjskim svijetom...ako je ovo bio S.O.S poziv za izbavljenje uspio je....samo lokaciju napiši... Help dancce
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimesri svi 14, 2008 9:17 am

JustDance je napisao/la:
pa ja sam rekao da je to tvoje misljenje koje je subjektivno i ti na to imas pravo, vrlo jednostavno...tebi nema konkurencije od Kelkope-a i to je ok...ako i jesi u plesu i ako to zaista volis ovo hvaljenje sa priznanjima, nagradama i zahvalnicama je vrlo jadno...

...to češ skužiti,ples možda i nečeš... molim bez vrijedjanja jer cu zakljucat temu.
nemam ja kaj voliti hvaljenje sa priznanjima...to je trabao biti argument koji garantira o kakvoj je robi riječ... Dancing angel Dancing Super Mario Night fever dancce čak sam čuo da u nekim zemljama postoji kult ličnosti kelkopa....neki ih uspoređuju sa božanstvom... cheers
[Vrh] Go down
shindy

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimesri svi 14, 2008 2:06 pm

ja zmaj je napisao/la:
pa kaj si ti zatočena u nekom podrumu u kuči i nemaš doticaj sa vanjskim svijetom...ako je ovo bio S.O.S poziv za izbavljenje uspio je....samo lokaciju napiši... Help dancce
Nije ti ovo bilo smijesno.
Ti si zatocen ako ne vidis dalje od kelkopa, na upis "kelkope" na youtube izadju 3 videa koja nisu uopce ono o cemu pricas moj zatocenik...
[Vrh] Go down
Peewee

Broj postova : 153
Registration date : 26.12.2007

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimesri svi 14, 2008 2:32 pm

ja zmaj je napisao/la:
JustDance je napisao/la:

nemam ja kaj voliti hvaljenje sa priznanjima...to je trabao biti argument koji garantira o kakvoj je robi riječ... Dancing angel Dancing Super Mario Night fever dancce čak sam čuo da u nekim zemljama postoji kult ličnosti kelkopa....neki ih uspoređuju sa božanstvom... cheers

ja sam cuo da meho iz niskogradnje bolje kopa... a meho ti je rodom iz bosne, a tamo svi obicno dobro zidaju, iako zna i on to, ali ne ko iskopat i šalovat temelje... frajeru, on to slozi za jedan dan, pa si ti misli, a ne neki kel kope, taj kopat ne zna... ovo kazem posto kazes da postoji kult ličnosti kela kopa, jer ipak je on jedna istaknuta ličnost...

moj post ima veze sa stvarnoscu, zdravim razumom i temom jednako kao citirani. stoga, molim administratore da ga ne brišu. hvala!
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitimesri svi 14, 2008 2:51 pm

shindy je napisao/la:
ja zmaj je napisao/la:
pa kaj si ti zatočena u nekom podrumu u kuči i nemaš doticaj sa vanjskim svijetom...ako je ovo bio S.O.S poziv za izbavljenje uspio je....samo lokaciju napiši... Help dancce
Nije ti ovo bilo smijesno.
Ti si zatocen ako ne vidis dalje od kelkopa, na upis "kelkope" na youtube izadju 3 videa koja nisu uopce ono o cemu pricas moj zatocenik...
imaju svoj site,nije potrebno googlati... cheers vidim da si vrsna poznavateljica plesa,za takve ko ti kaj su bile oslobođene tjelesnog KELKOPE rade humanitarne predstave...pa ne očekujem o tebe da shvatiš njihov ples...jer su one umjetničko društvo... dancce Balet Night fever
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... Icon_minitime

[Vrh] Go down

imaju li KELKOPE konkurenciju....
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» imaju li kelkope konkurenciju vol 2
» Kelkope
» "WHO I AM..." PREDSTAVA PLESNOG ANSAMBLA KELKOPE