SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Audicija za animatore:)

Go down 
+3
ritamulice
Renchi
pertla
7 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
pertla

pertla

Female Broj postova : 297
Registration date : 18.11.2007

Audicija za animatore:) Empty
PostajNaslov: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimesub pro 22, 2007 12:47 am

evo za sve koje zanima super ljetni posao;)

Audicija za animatore:) Animationoglascrozm6
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/pertla
Renchi

Renchi

Female Broj postova : 283
Registration date : 15.11.2007

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimened pro 23, 2007 1:51 am

mogu samo reci da je to posao koji bih POZELJELA svakoj mladoj osobi...nesto savrseno...!!
[Vrh] Go down
pertla

pertla

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimened pro 23, 2007 1:56 pm

hehe i ja isto:)
[Vrh] Go down
pertla

pertla

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimečet sij 10, 2008 11:46 am

ljudi evo datumi su vam uskoro,pa ako nekog zanima,imat cete savrseno ljeto!! Smile
poz
[Vrh] Go down
pertla

pertla

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepon sij 28, 2008 10:35 pm

hej,cujem da je ekipa iz osijeka otisla na audiciju=)
svaka cast!! Wink
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

Male Broj postova : 270
Job/hobbies : Plesni Koreograf
Registration date : 21.02.2008

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimečet vel 21, 2008 10:10 pm

Hm..ima nas koji imamo i malo losija iskustva sa doticnom animatorskom firmom. Prvo - ogranicenje godina(primjerice ako imate 30g vi ste za njih penzioner) istrosena roba , drugo -ako dolazite kao plesac (to im ustvari ne treba) trebas znat bar 2 strana jezika, zaboravite ozbiljniji ples.Tamo ce vas uciti svoje koreografije koje su prilagodjene animaciji(ples najmanje). trece - radi se 12h do 16h dnevno.(istina je da ti to rascijepkaju na cijeli dan al u konacnici je tako). A sad pozitiva. Super ekipa i zeka peka cijelo ljeto.Puni pansion - klopa,spavanje,placa(oko 3500kn). Dobra edukacija i rad sa puno razlicitih ljudi ...pa ko voli... What a Face
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

Broj postova : 102
Registration date : 14.01.2008

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 11:54 am

Deda, pa napisale su cure da je to za mlade ljude, a ima ona stara reklama od "VIPa" di su mladi oni do 27 godina.. Iznad toga su šišmiši kao ti. Smile Ma mene ta animacija nije zanimala ni kada sam bio "mlad", a sada još manje. 'Ko voli, samo dajte, ja radije pičim sat vremena "streetshows" na moru i dignem jednu ili dvije njihove dnevnice, a ne radim rascjepkano cijeli dan. A i znam puno njih koji su u različitim firmama radili kao animatori-plesači, i dan-danas mi nije jasno kako su oni uopće prošli za to zvanje? Nit' pošteno znaju strani jezik nijedan, a kamoli više, nit' su neki plesači. Sad ne znam kako je gdje jer ima sad dosta firmi koji se bave time. Šišmiši kao ja i ti mogu završiti samo na građevini s Elvisom, iako bi bilo bolje s curama na animaciji.. ;-)
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

Male Broj postova : 98
Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 12:14 pm

Sejo moj al moras priznat da ni street showsi vise kao sto su nekad bili, sve slabije i slabije, pa trazi dozvole...al da ste ti i deda šišmiši je istina. Vas nebi primili ni u animaciju u staračkom domu ... hahahaha šalim se malo. Onoliko koliko ja znam iskljucivo o ovoj firmi je samo pitanje gdje radis. negdje se radi vise, negdje manje ... al jbg, nece ti netko platit a da ne radis ništa. pitaj elvisa koliko ronda na baušteli Smile
[Vrh] Go down
http://www.samoplesi.com
Renchi

Renchi

Female Broj postova : 283

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 1:37 pm

GG aka Deda je napisao/la:
Hm..ima nas koji imamo i malo losija iskustva sa doticnom animatorskom firmom. Prvo - ogranicenje godina(primjerice ako imate 30g vi ste za njih penzioner) istrosena roba , drugo -ako dolazite kao plesac (to im ustvari ne treba) trebas znat bar 2 strana jezika, zaboravite ozbiljniji ples.Tamo ce vas uciti svoje koreografije koje su prilagodjene animaciji(ples najmanje). trece - radi se 12h do 16h dnevno.(istina je da ti to rascijepkaju na cijeli dan al u konacnici je tako). A sad pozitiva. Super ekipa i zeka peka cijelo ljeto.Puni pansion - klopa,spavanje,placa(oko 3500kn). Dobra edukacija i rad sa puno razlicitih ljudi ...pa ko voli... What a Face

a gle...u zakonu pise da osobe koje polozu ispit za licencu turistickog animatora MORAJU govoriti najmanje dva strana jezika, moraju poloziti ispit iz opceg znanja o turizmu te moraju proci seminar obuke...
licenca animatora nije bas samo dodes raditi i zajeb* se na moru...
ima hrpa razlicitih firmi koje drze animaciju, svaka ima svoja pravila, programe itd...
Koreografije nisu definitivno za "prave plesace" ali znas i sam da ne moraju biti svi "plesno talentirani" za raditi u animaciji..npr zasto bi djeciji animator trebao znati super plesati....?? pa su koreo zato prilagodene svima..da ih i oni zadnji antitalenti mogu pohvatiati...ma kako god to izgledalo Wink
onda ima tu prednosti i nedostataka razlicitih lokacija...negjde se rinta stvarno od jutra do sutra dok drugdje...pa ne bas toliko Wink
kako si i sam rekao sve ima svoje prednosti i nedostatke...a to stvarno nije posao za svakoga...
bas je za mlade ljude kojima je tako svejedno za puno tih nekih stvari koje "iskusniji" radnici znaju i vide nego im je bitno biti cijelo ljeto na moru, zaraditi si jako dobar đeparac i jos k tome usavrsiti strane jezike Very Happy

eto toliko od "visegodisnje animatorice" lol!
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 2:49 pm

JustDance je napisao/la:
Sejo moj al moras priznat da ni street showsi vise kao sto su nekad bili, sve slabije i slabije, pa trazi dozvole...al da ste ti i deda šišmiši je istina. Vas nebi primili ni u animaciju u staračkom domu ... hahahaha šalim se malo. Onoliko koliko ja znam iskljucivo o ovoj firmi je samo pitanje gdje radis. negdje se radi vise, negdje manje ... al jbg, nece ti netko platit a da ne radis ništa. pitaj elvisa koliko ronda na baušteli Smile

Nije istina. To je bilo samo ono ljeto kada smo sa Glavonjom radili pa je on komplicirao kako da radimo "streetshows", pa je to em dugo trajalo em se nije baš zarađivalo više od 200 - 250 kn dnevno. A i napisao sam da se zaradi dnevnica do dvije animatora. Kaj oni dnevno više od tog zarade? Sumnjam.. Probaj sa splićanima raditi pa buš vidio kako se minimalno radi, a lova se broji. Pa Elvisu su i znali plaćati da ne radi ništa baš na baušteli. Ali je onda zamalo dobio šut-kartu. Smile I za kraj: ti imaš 27 godina, a to znači da ni ti više nisi mlad jer reklama za "VIP" kaže: "do 27 godina", ali ne uključivši i tu godinu života. ;-) Join da club brotha..........
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 2:55 pm

Renchi je napisao/la:

a gle...u zakonu pise da osobe koje polozu ispit za licencu turistickog animatora MORAJU govoriti najmanje dva strana jezika, moraju poloziti ispit iz opceg znanja o turizmu te moraju proci seminar obuke...
licenca animatora nije bas samo dodes raditi i zajeb* se na moru...
ima hrpa razlicitih firmi koje drze animaciju, svaka ima svoja pravila, programe itd...
Koreografije nisu definitivno za "prave plesace" ali znas i sam da ne moraju biti svi "plesno talentirani" za raditi u animaciji..npr zasto bi djeciji animator trebao znati super plesati....?? pa su koreo zato prilagodene svima..da ih i oni zadnji antitalenti mogu pohvatiati...ma kako god to izgledalo Wink
onda ima tu prednosti i nedostataka razlicitih lokacija...negjde se rinta stvarno od jutra do sutra dok drugdje...pa ne bas toliko Wink
kako si i sam rekao sve ima svoje prednosti i nedostatke...a to stvarno nije posao za svakoga...
bas je za mlade ljude kojima je tako svejedno za puno tih nekih stvari koje "iskusniji" radnici znaju i vide nego im je bitno biti cijelo ljeto na moru, zaraditi si jako dobar đeparac i jos k tome usavrsiti strane jezike Very Happy

eto toliko od "visegodisnje animatorice" lol!

A gle, u hrvatskim zakonima svašta piše. Smile
I nisam pisao o specifičnim animatorima kao što su dječji animatori. I nisam spominjao negdje izričito "Valamar". I nemam pojma zakaj me se kvota i brani "Valamar" kada ja ne mislim na "Valamar" i to sam napisao.
I pol' posta mi je očito zajebancija i ja uvijek idem u "offtopic" jer jebeš forum bez "offtopica". U Hrvatskoj je cijela plesna scena jedan veliki - "offtopic". I zanimljivo je da glavni administratori koji brane da se ide u "offtopic" idu u "offtopic". Jeb'o "offtopic", ima ih tu previše..........
[Vrh] Go down
JustDance
Moderator
JustDance

Male Broj postova : 98
Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 5:19 pm

Pa procitaj ovu temu do kraja i gdje smo mi uopce otisli offtopic osim sto sam ja komentirao streetshowse a kasnije pisao o radu animacije i napisao da negdje radis vise, negdje manje ... goranovo iskustvo je da je radio toliko koliko je napisao...negdje bas i nije tako znas i sam tak da ne kuzim di je offtopic al dobro
[Vrh] Go down
http://www.samoplesi.com
Lord Tvidža

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 5:44 pm

Kužim ja. "Dinamo"!!!
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 47
Registration date : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 7:07 pm

Lorde tebe koliko vidim ovdje bas nitko nije qouotao i svi postovi osim tvojeg zadnjeg drze se teme.

Admin je na ovom forumu Admin, a svi ostali logirani pod bilo kojim imenom nisu admini...

Very Happy
[Vrh] Go down
https://samoplesi.forumcroatian.com
pertla

pertla

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 7:14 pm

bit animator je nesto najbolje sto mi se u zivotu dosada dogodilo,bile su mi prejebene 3 godine,svasta sam naucila,prozivjela,upoznala i niko drugi ne mora dijelit samnom to misljenje,al ja svim mladima to preporucam..

a i ko bi nakon 30 god uopce htio bit animator?
jos gore ako tek onda pocne LOL
nhf
al get a life=)
[Vrh] Go down
Braincancer

Braincancer

Male Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 8:11 pm

svako ima svoje misljenje ja mislim da 30- navise nije niko prestar
ima ljudi koji uzivaju u tome
i uzivaju se zezat , zajebavat itd...
dok ima dece koja je blesava do boli ....... a opet mlada pa spada u tu tvoju kvotu idealnih animatora
[Vrh] Go down
http://www.brutalcroats.com/forum/portal.php
ritamulice

ritamulice

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepet vel 22, 2008 9:23 pm

Vidim da sam pecno u zivac...ajd da rascistimo neke stvari. PRVO-nikad nisam radio kao animator. Bio sam zaposlen u SolMeliji u Umagu(dakle nema veze sa Valamarom-oni su moja druga prica),Radio sam ono sto mi je i pisalo u ugovoru-PROFESIONALNI SOL MELIA DANCE TEAM-,al su se ljudi tamo pokazali prilicno losi i nesposobni(op.autor) pa su nas htijeli(mene bezuspjesno) natjerati da preko dana radimo kao animatori a navece kao profesionalni plesaci. Kako ja nisam bas za animatora (je..b... ja dijete Yu gdje su me ucili samo Ruski) , ta suradnja nije bila bajna. Sto se tice "VALAMARA" njima sam se javio na natjecaj za plesnog koreografa( ne animatora) pa sam dobio odgovor da sam PRESTAR ??? (???????????????) .Zato smo im se prosle god.malo (OSVETILI) i nastupali svaki petak sa show programom u anifiteatru 10 m od nihovog hotela u Porecu. Ne trebam spominjati da im je Hotel svaki petak navece bio prazan,pa su na kraju i sami animatori Valamara dolazili gledat nas Show u susjednom Hotelu.Sto je razumljivo jer mi smo ipak ShowDance grupa,isto bi se desilo(u suprotnom smijeru) da smo mi morali raditi dnevnu animaciju.Vjerovatno bi mi odlazili gledati njih. IPAK MI NIJE NIKADA POSTALO JASNO KAKO KOREOGRAF MOZE BITI PRESTAR(op.autor)? Sto se tice same animacije apsolutno se slazem sa Renchi.Ona je to najbolje mogla napisati iz osobnog iskustva. ANIMACIJA NIJE NIMALO LOSA.IMA PUNO VISE PREDNOSTI NEGO MANA.
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimesub vel 23, 2008 11:07 pm

Admin je napisao/la:
Lorde tebe koliko vidim ovdje bas nitko nije qouotao i svi postovi osim tvojeg zadnjeg drze se teme.

Admin je na ovom forumu Admin, a svi ostali logirani pod bilo kojim imenom nisu admini...

Very Happy

Da, a slučajno mi je administrator, koji je moj dugogodišnji frend, rekao da je on i administraor, i da još pod jednim imenom piše, a da je drugi administrator osoba koja isto piše i pod drugim imenom, a te dvije osobe se znaju jer su se spanđale na događaju na koji sam ja doveo svog frenda koji je kasnije postao dečko od te druge osobe koja je administrator zajedno sa njime iako oboje pišu i pod drugim imenima.
Hahaha! Pa ti sad ovo gore prevedi!! I da se držim teme: animacija je OK, ja to skroz podržavam!!! Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimesub vel 23, 2008 11:08 pm

Braincancer je napisao/la:
dok ima dece koja je blesava do boli ....... a opet mlada pa spada u tu tvoju kvotu idealnih animatora

Deda i ja smo prestari.. Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimened vel 24, 2008 8:00 am

Lord Tvidža je napisao/la:
Braincancer je napisao/la:

Deda i ja smo prestari.. Very Happy Very Happy Very Happy

Ma mile Kitic sam ja star. Mladac sam ko Arzibezanska ljubicica. afro
p.s. ako me admin sad odreze nazvat cu admina 2 da ga drukam sto je sve radio u prijasnjem zivotu Smoke ha,imam i ja nesto prstiju u tom administratizmu
[Vrh] Go down
pertla

pertla

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepon vel 25, 2008 11:48 am

Sto se tice "VALAMARA" njima sam se javio na natjecaj za plesnog koreografa( ne animatora) pa sam dobio odgovor da sam PRESTAR ??? (???????????????) .Zato smo im se prosle god.malo (OSVETILI) i nastupali svaki petak sa show programom u anifiteatru 10 m od nihovog hotela u Porecu. Ne trebam spominjati da im je Hotel svaki petak navece bio prazan,pa su na kraju i sami animatori Valamara dolazili gledat nas Show u susjednom Hotelu.

hahahahhaa
zar ti bilo sta na zodiacu pokusavas nazvat show programom?
ti si luuuuuuuud;))))
hahahahahahahahahhaa
lol! lol! lol! lol!
dobro si me nasmijao=)

al okej,imas pravo bit uvjeren u to kolko goooood oces Very Happy
(hahaha sorry,ja se ne mogu prestat smijat=D) pig

ugl.

imas animatore i imas koreografe i plesace.
ako si animator onda radis preko cijelog dana i navecer pleses,a ako si korograf i plesac onda preko dana imas probe a nevecer pleses.
s tim da u valamaru jos ne postoje plesaci i koreografi,a vidis da ni u ajmo rec boljim hotelima s vise novaca za animaciju nije tako kul.

no ti si iso tamo s totalno drugim ocekivanjima,kao plesac.
a davno su prosli dani kad su animatori bili educirani za samo jedan dio posla,u danasnje vrijeme je animacija jako slozen posao,i ljudi su 'kompletni',gdje god da ih 'bacis',mogu se snaci.

tako sam ja npr. bila univerzalni animator,mogla sam radit i s djeocm,i sport i vodit programe na 4 jezika,i plesat u isto vrijeme,te organizirat razne turnire i igre tokom dana.

a ti ako si plesac i ako samo kao plesac zelis radit vecernje programe,onda se lijepo potrudi napravit dobru promociju svoje show grupe,zainteresiraj hotele za neki interaktivan program koji bi interesirao prosjecne goste hotela i njih isto tako ukljucivao u show.

no sve manje i manje se uzimaju vanjski suradnici,posto su animatori istrenirani da rade showove sami,tipa mjuzikle.

btw petkom u tamarisu su animatori imali free tj neki djecji program samo.
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepon vel 25, 2008 7:19 pm

Imas pravo, bio bi LUUUUUUD ono na "Zodiacu" nazvat show programom jer okruzenje i uvjeti za to su presmjesni (light-tri lampe,nema bine,ozvucenje ha,ha,ha,mi ko grupa polu-uvjezbani i ne bas bajni,kostimografija kucna radinost )...sve to stoji. LOL, kao sto stoji i ono sto sam napisao . ANIMATORI u hotelu do nas ,kad smo nastupali nisu nikog imali na svom programu (zasto su imali petkom free,tj.samo neki djecji program neka svako procijeni sam).

PS: ako u Valamaru ne postoje Koreografi (sto je bilo i vidljivo) koji mile Kitic su onda objavili natjecaj za Koreografa na koji sam se javio? I gdje to postoji kategorija da je KOREOGRAF prestar? Ajd dobro.Necu pikat gdje netreba. Svaka firma sama odlucuje kako i na koji nacin ce radit,pa je to unutarnja stvar same firme i mi izvana tu nemamo sta rec. Stoji.

Mi smo proslo cijelo ljeto radili vecernje programe u 6 hotela (rotacijski kroz dane) i stanje je trenutno ovakvo ; sve vise i vise se uzimaju vanjski suradnici jer animatori nisu istrenirani da naprave vecernji plesni show. I nemoj me tjerat da stavim video snimku - Animatori vs Ritam Ulice - pa da ljudi na postu ocjenjuju - bilo bi to preBRUTALNO (jer sam svijestan sa kakvim sve ljudima moraju napraviti plesni program) . Pomiri se sa tim da animatori tesko mogu bit konkuretni nekoj plesnoj grupi (cak ni polovnoj i losoj grupi poput nas) u vecernjim showdance nastupima. Kako bi i mi bili losi (boze sacuvaj smijeha i bruke) da moramo raditi dnevnu animaciju (samo zamislite LordTwidzu kako vodi aerobic na bazenu u aerobic trikoicu). Nemojte dugo drzat tu sliku u glavi-dobit ce te upalu trbusnjaka od smijeha. Ha,Twidza se pomirio sa tim da dnevna animacijai nije za nas plesace, kao i sa cinjenicom da su mu vec godinama frendovi - Globus,Vilenjak,Deda,Zamka za Medvede,JustnTimber-fejk . . . i jos je ziv. lol! Angel Angel affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
[Vrh] Go down
Braincancer

Braincancer

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimepon vel 25, 2008 9:01 pm

samo lol
[Vrh] Go down
pertla

pertla

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimeuto vel 26, 2008 11:53 am

bas tako..

gle,ti imas svoje stavove,ja svoje,i nikako se necemo moc uskladit,tako da..

pametniji popusta:) i rest my case:)

tootooloo pig
[Vrh] Go down
Braincancer

Braincancer

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitimesri vel 27, 2008 10:55 pm

al je ova cura opaka Smile
prava fajterica
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Audicija za animatore:)   Audicija za animatore:) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Audicija za animatore:)
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» AUDICIJA
» AUDICIJA
» AUDICIJA
» AUDICIJA
» AUDICIJA ZA PLESNE NASTUPE