ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Audicija za animatore:) čet vel 28, 2008 6:47 am | |
| Hm...izgleda da mi netko brise postove. A dobro Dvaput je Dvaput. Daklem, ponovit cu se Prtttttttt..... Jesi se prosrala. Stavovi se iznose sa argumentima a ne fekalijama. Orkut Graphics | |
|
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Audicija za animatore:) čet vel 28, 2008 6:51 am | |
| A ja sad odoh zašorat Mirka Filipovića ... i da ...popustit ću mu malo. Orkut Icons | |
|
Lord Tvidža
Broj postova : 102 Registration date : 14.01.2008
| Naslov: Re: Audicija za animatore:) čet vel 28, 2008 3:35 pm | |
| Kaj nije ovo plesni forum? Zakaj se onda piše uopće o "animaciji"?? Valjda zato kaj je ovo "chit-chat" dio, biće. Ali zakaj se onda briše post ako se na "chit-chat" može pisati o svemu? Zato kaj nije tema? No comprende, ali vidim da se tu ponavljaju iste fore kao i na nekim drugim forumima kada su se i osobe (od kojih je jedna administrator tu a druga administrator njegova "administratora") bunile zakaj se brišu postovi a i dan-danas na "WE"-forumu zna ići u "offtopic". Nije da mi to smeta, volim ja "offtopic", ali nije baš fora čuvati svoje dvorište a srat' u tuđe. Osim ako administrator administratorovog "administratora" nije brisao dedin post jer je osoba koja se, uvjetno napisano, "zakačila" sa dedom njena bliska prijateljica? I zato brijem da ne bum više pisal tu pa nek' interna ekipica piše o Valentinovom, omiljenom filmiću, pjesmici itd. I to je OK, ali kakve to veze ima sa imenom foruma "Samo Pleši" kada ekipa koja najviše piše uopće ne pleše osim u diskačima vikendom? Zanimljivo, zanimljivo... Biće da su to sve pokazatelji onoga šta se tu odavno već zna tako da je bolje na pisati i raspravljati već gledat' svoja posla i pustit' drugima da se bave svojima. To je to. Sad me slobodno kvotajte i odgovarajte ili pišite kaj god, ali: ELVIS HAS LEFT THE BUILDING JAZAVCI! | |
|
JustDance Moderator
Broj postova : 98 Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin Registration date : 12.11.2007
| Naslov: Re: Audicija za animatore:) čet vel 28, 2008 4:46 pm | |
| Evo ovako...post je ocito pobrisan sa strane Pertle koja je isto tako administrator.
Vidim da Sejo apelira ovdje na mene i moju dragu tako da cu stavit kljuc na ovu temu jer nazalost preslo je stvarno u prepucavanje a ne na raspravu. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Audicija za animatore:) | |
| |
|