SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Zasto se poceli plesat?

Go down 
+19
jabbawockeez_girl
riotstarter
ritamulice
cetiri piruete
EnY
Midalica
Koka
andeoske oci
Lord Tvidža
choff(funky thoughts)
*cApErIcA*
prokslei
pertla
Braincancer
Pina
Renchi
Seky
Peewee
PinkMya
23 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Zasto se poceli plesat? Empty
PostajNaslov: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepet sij 04, 2008 10:17 pm

Evo u ovoj temi je trenutak istine, te napisite kako, kad i zasto se poceli plesat.

Evo ja cu prvi. bilo je to 96 ili 97 ljeto kad sam upoznao L.Twexxa i ostale breikere dok su rokali na Varteksu. meni je oduvjek bio san naucit helikopter, te tako sam poceo im dosadivat i onda i trenirat. sto me dovelo do ovoga danas :-)
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

Female Broj postova : 200
Job/hobbies : Kelkope
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimesub sij 05, 2008 1:27 am

Meni je stari plesao breakdance (jos davnih godina kad se tek pojavljivao haha)...stara i on su plesali i latino plesove...i mene su prvo upisali na balet ko klinku- klasika...i nakon toga sam sve probala...i sad sam tu di jesam i super mi je. Oduvijek svi volimo plesati i to je to. Seka ista stvar kao i ja.
[Vrh] Go down
http://www.kelkope.hr
Peewee

Broj postova : 153
Registration date : 26.12.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimesub sij 05, 2008 2:15 am

ja zivim u kojem su se slucajno odrzavali jedini hip-hop party-i u RH na kojima sam ja bio uvjerljivo najmlađi, najmanji, fristajlo proste pjesme i bio glavna maskota, tamo sam upoznao prvo Franca, Sinfy-a, Tanju i Seju, kasnije na jam-u Vladu, Elvisa, Kekeca, Hameda, Max-a... i tako, kako sam vec tada bio mali zanesenjak u hip-hop, pozelio sam probat i plesat taj ples, pa kad su mi javili da Megablast pocinje sa tecajevima i to bas u mom kvartu, ja se upisao... ostalo je povijest Smile
[Vrh] Go down
Seky

Seky

Male Broj postova : 15
Job/hobbies : Student/Bboy
Registration date : 18.12.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimesub sij 05, 2008 2:53 am

Iskreno htio sam se necim baviti i onda sam pogledo francuski film o brejku Dj La Defi.Kad sam vidio ekipu sta radi na filmu htio sam i ja to nauciti.Nasao klub poceo trenirati nakon mjesec dva shvatio sam da je brejk to sto sam trazio jednostavno sam se nasao u tome i evo nakon 3 godine jos treniram i uzivam u svakom trenutku provedenom plesuci....
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/seky1986
Renchi

Renchi

Female Broj postova : 283
Registration date : 15.11.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimened sij 06, 2008 2:39 am

bavila sam se svim mogucim sportovima kao klinka...i dosla do baleta...pa zbog skole odustala od daljnjeg plesanja...
pa se dalje "trazila" u nekim drugim sportovima...i nigdje se nisam nalazila....dok nisam skuzila da je ples ono sto trazim...nesto kreativno i inspirirajuce....bez cega bas i ne mogu....
[Vrh] Go down
Pina

Pina

Female Broj postova : 5
Job/hobbies : Dance Education
Registration date : 06.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimened sij 06, 2008 2:58 am

Kad sam vidjela Michaela jacksona u spotu Thriller i Beat it, te koreografijice i njega, 1986 mislim da , to je bilo to...totalna inspiracija preko TV-a
[Vrh] Go down
Braincancer

Braincancer

Male Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimened sij 06, 2008 4:57 pm

meni groznica subotnje veceri i prljavi ples:)
[Vrh] Go down
http://www.brutalcroats.com/forum/portal.php
Peewee

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimened sij 06, 2008 6:06 pm

so gay Laughing
[Vrh] Go down
pertla

pertla

Female Broj postova : 297
Registration date : 18.11.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimened sij 06, 2008 6:48 pm

otkad znam za sebe uveseljavala sam svoje ukucane i njihove goste raznim plesnim predstavama,koreografijama i sl;)
al nikad nisam otisla na neki tecaj:(
starcima bas i nije bilo vazno pa me nisu podrzavali
al eto,otkad se ajmo rec sama brinem za sebe,pocela sam ic na neke tecajeve,al zapravo sam najvise ko animatorica plesala dosad;)
i naravno,u klubovima,to vec od kad sam na teen dance partije pocela ic hehe
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/pertla
Braincancer

Braincancer

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepon sij 07, 2008 10:48 pm

Peewee je napisao/la:
so gay Laughing
jap to su i frendovi govorili
kad sam isao na tecajeve, ali
sad sute ko pice kad vide kako mali vrti cure:)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimeuto sij 08, 2008 7:01 pm

Braincancer je napisao/la:
Peewee je napisao/la:
so gay Laughing
jap to su i frendovi govorili
kad sam isao na tecajeve, ali
sad sute ko pice kad vide kako mali vrti cure:)

Party WORD UP
[Vrh] Go down
prokslei

prokslei

Male Broj postova : 18
Registration date : 10.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepet sij 11, 2008 12:37 am

u biti nisam poceo plesat, poceo sam se vrtit. krenuo sam na brejk da bih se naucio vrtit na glavi i rukama i tak to. kao i 99% onih u brejku. kasnije sam, puno kasnije, skuzio ples....
[Vrh] Go down
http://www.bboybunker.com/proka
*cApErIcA*

*cApErIcA*

Female Broj postova : 9
Job/hobbies : classic ballet, latino&standard dances...
Registration date : 12.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimened sij 13, 2008 1:18 am

Eto..mene je mama natjerala na ples kada sam imala samo 4godine... Po uzoru na mame one djece čija su se djeca bavila famoznim baletom, ritmikom i slično, tako me mama upisala...
I stvarno sam se našla u njemu..naravno, ne otprve jer sam bila jaaaaako mala...ali jesam..i jako mi je drago zbog toga...i ne žalim toga vremena ni malo.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Balet
[Vrh] Go down
choff(funky thoughts)

Broj postova : 3
Registration date : 14.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepon sij 14, 2008 1:28 am

Ja sam vidio Resetara kako brejka pa sam htio biti cool kao i on.
I onda sam se upiso na break.
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

Broj postova : 102

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepon sij 14, 2008 6:15 pm

Ja sam počeo plesati "rap & techno" još tamo davne 1993 jer je to tada bilo "in", a i tako se tada lakše moglo doći do pičke.. Smile
[Vrh] Go down
Peewee

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepon sij 14, 2008 8:19 pm

flower ti si njezan cvijet i nema potrebe da se tako izražavaš Smile
[Vrh] Go down
Braincancer

Braincancer

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepon sij 14, 2008 9:02 pm

Lord Tvidža je napisao/la:
Ja sam počeo plesati "rap & techno" još tamo davne 1993 jer je to tada bilo "in", a i tako se tada lakše moglo doći do pičke.. Smile
najte mu zameriti, bar istinu govori:)
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

Broj postova : 102

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimeuto sij 15, 2008 3:03 am

Pa tada su svi radi toga počeli. Tko tvrdi suprotno - laže. A i šta mislite sašto dečki, ono malo šta ih ima, idu na "hip-hop" (iako mrzim to ime za taj ples)? Radi plesa?? A puna dvorana cura??? Da, ziher, a Milanović je predsjednik sabora..
[Vrh] Go down
pertla

pertla

Female Broj postova : 297
Registration date : 18.11.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimeuto sij 15, 2008 11:48 am

hehe imas pojnt tamo=)
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/pertla
andeoske oci

andeoske oci

Female Broj postova : 7
Job/hobbies : dancing
Registration date : 16.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimesri sij 16, 2008 3:06 am

Cijeli život sam hiperaktivno i veselo dijete bila. I trenirala sam 11 godina taekwon-do, ali sam u 2005 morala prestati, zbog osobnih razloga. Uglavnom.... nisam mogla biti doma i falilo mi je taj osjećaj da nešto radim što voliem i to me uveseljava, i tako sam se jedan dan priključila plesnoj grupi Flame ie od tadas uživam. Plešem je to volim, niesam ni bila svjesna koliko dok nisam počela. Ples me promijenio. Jednostavno taj osjećaj muzika, podij i ja... najbolja kombinacija za pronalaženje mira. I jesam... Plešem jer volim, plešem za sebe i svoju dušu. Plešem ono šta u tom trnu osjećam... plesom pričam ljudima svoju priču... Dance like no one is watching ( moj moto)
[Vrh] Go down
Koka

Koka

Male Broj postova : 435
Job/hobbies : Biciklizam/Bboying
Registration date : 13.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimesri sij 16, 2008 12:33 pm

Evo ja sam trenirao kosarku od malena,dok mi brat nije rekel da trenira breajk kod Beljana aka b-boy Rewers-a onda sam ja bacao neke stepove i tako brat prekinuo radi gleznja.ja sma nastavio kosarkom te dok Moj frend kosarkas Dragec nije otvorio Klub u gradu Đurđevcu te onda sam se i ja prikljucio i tako je pocelo=) hehe!
[Vrh] Go down
http://energy000.blog.hr
Midalica

Midalica

Female Broj postova : 3
Job/hobbies : Dance
Registration date : 25.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimepet sij 25, 2008 11:51 pm

take-one sa plesom je bio u 3. ili 4. osnovne tako nešto, ne mogu se točno sjetiti, u ŠPU Feniks, plesala sam nekih godinu dana i onda je došlo do onog odvajanja u klubu, Magic se osnovao, moja tadašnja trenerica nemam pojma di je završila, a mi, zbunjena djeca svi poodustajali No

U 7. razredu su došle dvije djevojke, koje su nakon toga bile i moje trenerice, podijeliti prijavnice za ples u moju osnovnu školu, i prijateljice i ja se prijavile, i evo nas par ustrajemo još uvijek Very Happy
[Vrh] Go down
EnY

EnY

Female Broj postova : 12
Job/hobbies : škola i ples
Registration date : 21.02.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimečet vel 21, 2008 2:53 pm

počela san plesati jer mi je ples u krvi..hahahahah...

joke

volin ples i pogotovo hip hop...

plesala san prije balet...ali prešla san prije 2 god na hip hop...sviđa mi se i tila bi se više baviti njime...ali u zadru to baš i nije moguće nešto...ali pokušavamo svi..hehe afro Dancing
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/eny22
cetiri piruete

Broj postova : 18
Registration date : 09.12.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimesri tra 02, 2008 9:50 pm

hm hm zasto?
mama me upisala da ne budem ratom sj...no dite
nije ni slutila da cu u tome ostati evo 17u godinu Smile i da ce mi to postati posao
[Vrh] Go down
ritamulice

ritamulice

Male Broj postova : 270
Job/hobbies : Plesni Koreograf
Registration date : 21.02.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitimečet tra 03, 2008 1:29 am

Lord Tvidža je napisao/la:

Da moram priznat da su nam plesni poceci identicni,osim sitnice u godinama. Ja sam poceo 1988g. a i ljepsi sam od Twidze pa sam i vise pi...ulovio. Tak je i danas ...he,he cheers cheers Angel
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zasto se poceli plesat?
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Zasto neke stvari nemaju razvoj???