| Zasto se poceli plesat? | |
|
+19jabbawockeez_girl riotstarter ritamulice cetiri piruete EnY Midalica Koka andeoske oci Lord Tvidža choff(funky thoughts) *cApErIcA* prokslei pertla Braincancer Pina Renchi Seky Peewee PinkMya 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zasto se poceli plesat? pet sij 04, 2008 10:17 pm | |
| Evo u ovoj temi je trenutak istine, te napisite kako, kad i zasto se poceli plesat.
Evo ja cu prvi. bilo je to 96 ili 97 ljeto kad sam upoznao L.Twexxa i ostale breikere dok su rokali na Varteksu. meni je oduvjek bio san naucit helikopter, te tako sam poceo im dosadivat i onda i trenirat. sto me dovelo do ovoga danas :-) |
|
| |
PinkMya
Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sub sij 05, 2008 1:27 am | |
| Meni je stari plesao breakdance (jos davnih godina kad se tek pojavljivao haha)...stara i on su plesali i latino plesove...i mene su prvo upisali na balet ko klinku- klasika...i nakon toga sam sve probala...i sad sam tu di jesam i super mi je. Oduvijek svi volimo plesati i to je to. Seka ista stvar kao i ja. | |
|
| |
Peewee
Broj postova : 153 Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sub sij 05, 2008 2:15 am | |
| ja zivim u kojem su se slucajno odrzavali jedini hip-hop party-i u RH na kojima sam ja bio uvjerljivo najmlađi, najmanji, fristajlo proste pjesme i bio glavna maskota, tamo sam upoznao prvo Franca, Sinfy-a, Tanju i Seju, kasnije na jam-u Vladu, Elvisa, Kekeca, Hameda, Max-a... i tako, kako sam vec tada bio mali zanesenjak u hip-hop, pozelio sam probat i plesat taj ples, pa kad su mi javili da Megablast pocinje sa tecajevima i to bas u mom kvartu, ja se upisao... ostalo je povijest | |
|
| |
Seky
Broj postova : 15 Age : 38 Location : Zagreb/Maksimir Job/hobbies : Student/Bboy Registration date : 18.12.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sub sij 05, 2008 2:53 am | |
| Iskreno htio sam se necim baviti i onda sam pogledo francuski film o brejku Dj La Defi.Kad sam vidio ekipu sta radi na filmu htio sam i ja to nauciti.Nasao klub poceo trenirati nakon mjesec dva shvatio sam da je brejk to sto sam trazio jednostavno sam se nasao u tome i evo nakon 3 godine jos treniram i uzivam u svakom trenutku provedenom plesuci.... | |
|
| |
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? ned sij 06, 2008 2:39 am | |
| bavila sam se svim mogucim sportovima kao klinka...i dosla do baleta...pa zbog skole odustala od daljnjeg plesanja... pa se dalje "trazila" u nekim drugim sportovima...i nigdje se nisam nalazila....dok nisam skuzila da je ples ono sto trazim...nesto kreativno i inspirirajuce....bez cega bas i ne mogu.... | |
|
| |
Pina
Broj postova : 5 Age : 47 Location : London Job/hobbies : Dance Education Registration date : 06.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? ned sij 06, 2008 2:58 am | |
| Kad sam vidjela Michaela jacksona u spotu Thriller i Beat it, te koreografijice i njega, 1986 mislim da , to je bilo to...totalna inspiracija preko TV-a | |
|
| |
Braincancer
Broj postova : 122 Age : 39 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? ned sij 06, 2008 4:57 pm | |
| meni groznica subotnje veceri i prljavi ples:) | |
|
| |
Peewee
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? ned sij 06, 2008 6:06 pm | |
| so gay | |
|
| |
pertla
Broj postova : 297 Age : 38 Location : ZG to the world:) Registration date : 18.11.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? ned sij 06, 2008 6:48 pm | |
| otkad znam za sebe uveseljavala sam svoje ukucane i njihove goste raznim plesnim predstavama,koreografijama i sl;) al nikad nisam otisla na neki tecaj:( starcima bas i nije bilo vazno pa me nisu podrzavali al eto,otkad se ajmo rec sama brinem za sebe,pocela sam ic na neke tecajeve,al zapravo sam najvise ko animatorica plesala dosad;) i naravno,u klubovima,to vec od kad sam na teen dance partije pocela ic hehe | |
|
| |
Braincancer
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pon sij 07, 2008 10:48 pm | |
| - Peewee je napisao/la:
- so gay
jap to su i frendovi govorili kad sam isao na tecajeve, ali sad sute ko pice kad vide kako mali vrti cure:) | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
prokslei
Broj postova : 18 Age : 43 Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pet sij 11, 2008 12:37 am | |
| u biti nisam poceo plesat, poceo sam se vrtit. krenuo sam na brejk da bih se naucio vrtit na glavi i rukama i tak to. kao i 99% onih u brejku. kasnije sam, puno kasnije, skuzio ples.... | |
|
| |
*cApErIcA*
Broj postova : 9 Age : 33 Location : Rijeka Job/hobbies : classic ballet, latino&standard dances... Registration date : 12.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? ned sij 13, 2008 1:18 am | |
| | |
|
| |
choff(funky thoughts)
Broj postova : 3 Registration date : 14.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pon sij 14, 2008 1:28 am | |
| Ja sam vidio Resetara kako brejka pa sam htio biti cool kao i on. I onda sam se upiso na break. | |
|
| |
Lord Tvidža
Broj postova : 102 Registration date : 14.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pon sij 14, 2008 6:15 pm | |
| Ja sam počeo plesati "rap & techno" još tamo davne 1993 jer je to tada bilo "in", a i tako se tada lakše moglo doći do pičke.. | |
|
| |
Peewee
| |
| |
Braincancer
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pon sij 14, 2008 9:02 pm | |
| - Lord Tvidža je napisao/la:
- Ja sam počeo plesati "rap & techno" još tamo davne 1993 jer je to tada bilo "in", a i tako se tada lakše moglo doći do pičke..
najte mu zameriti, bar istinu govori:) | |
|
| |
Lord Tvidža
Broj postova : 102 Registration date : 14.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto sij 15, 2008 3:03 am | |
| Pa tada su svi radi toga počeli. Tko tvrdi suprotno - laže. A i šta mislite sašto dečki, ono malo šta ih ima, idu na "hip-hop" (iako mrzim to ime za taj ples)? Radi plesa?? A puna dvorana cura??? Da, ziher, a Milanović je predsjednik sabora.. | |
|
| |
pertla
Broj postova : 297 Age : 38 Location : ZG to the world:) Registration date : 18.11.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto sij 15, 2008 11:48 am | |
| | |
|
| |
andeoske oci
Broj postova : 7 Age : 38 Location : Rijeka Job/hobbies : dancing Registration date : 16.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sri sij 16, 2008 3:06 am | |
| Cijeli život sam hiperaktivno i veselo dijete bila. I trenirala sam 11 godina taekwon-do, ali sam u 2005 morala prestati, zbog osobnih razloga. Uglavnom.... nisam mogla biti doma i falilo mi je taj osjećaj da nešto radim što voliem i to me uveseljava, i tako sam se jedan dan priključila plesnoj grupi Flame ie od tadas uživam. Plešem je to volim, niesam ni bila svjesna koliko dok nisam počela. Ples me promijenio. Jednostavno taj osjećaj muzika, podij i ja... najbolja kombinacija za pronalaženje mira. I jesam... Plešem jer volim, plešem za sebe i svoju dušu. Plešem ono šta u tom trnu osjećam... plesom pričam ljudima svoju priču... Dance like no one is watching ( moj moto) | |
|
| |
Koka
Broj postova : 435 Age : 35 Location : Đurđevac Job/hobbies : Biciklizam/Bboying Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sri sij 16, 2008 12:33 pm | |
| Evo ja sam trenirao kosarku od malena,dok mi brat nije rekel da trenira breajk kod Beljana aka b-boy Rewers-a onda sam ja bacao neke stepove i tako brat prekinuo radi gleznja.ja sma nastavio kosarkom te dok Moj frend kosarkas Dragec nije otvorio Klub u gradu Đurđevcu te onda sam se i ja prikljucio i tako je pocelo=) hehe! | |
|
| |
Midalica
Broj postova : 3 Age : 36 Location : Osijek Job/hobbies : Dance Registration date : 25.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pet sij 25, 2008 11:51 pm | |
| take-one sa plesom je bio u 3. ili 4. osnovne tako nešto, ne mogu se točno sjetiti, u ŠPU Feniks, plesala sam nekih godinu dana i onda je došlo do onog odvajanja u klubu, Magic se osnovao, moja tadašnja trenerica nemam pojma di je završila, a mi, zbunjena djeca svi poodustajali U 7. razredu su došle dvije djevojke, koje su nakon toga bile i moje trenerice, podijeliti prijavnice za ples u moju osnovnu školu, i prijateljice i ja se prijavile, i evo nas par ustrajemo još uvijek | |
|
| |
EnY
Broj postova : 12 Age : 33 Location : bb...zd Job/hobbies : škola i ples Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? čet vel 21, 2008 2:53 pm | |
| počela san plesati jer mi je ples u krvi..hahahahah... joke volin ples i pogotovo hip hop... plesala san prije balet...ali prešla san prije 2 god na hip hop...sviđa mi se i tila bi se više baviti njime...ali u zadru to baš i nije moguće nešto...ali pokušavamo svi..hehe | |
|
| |
cetiri piruete
Broj postova : 18 Registration date : 09.12.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sri tra 02, 2008 9:50 pm | |
| hm hm zasto? mama me upisala da ne budem ratom sj...no dite nije ni slutila da cu u tome ostati evo 17u godinu i da ce mi to postati posao | |
|
| |
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? čet tra 03, 2008 1:29 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? | |
| |
|
| |
| Zasto se poceli plesat? | |
|