SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Zasto se poceli plesat?

Go down 
+19
jabbawockeez_girl
riotstarter
ritamulice
cetiri piruete
EnY
Midalica
Koka
andeoske oci
Lord Tvidža
choff(funky thoughts)
*cApErIcA*
prokslei
pertla
Braincancer
Pina
Renchi
Seky
Peewee
PinkMya
23 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
riotstarter

Broj postova : 3
Registration date : 17.03.2008

Zasto se poceli plesat? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimeuto tra 08, 2008 4:29 pm

pa plesem citav zivot =) draga majcica kaze da sam prije proplesala u kreveticu nego prohodala Very Happy
a plesem jer se ne mogu otrgnit ritmu,hehe
[Vrh] Go down
andeoske oci

andeoske oci

Female Broj postova : 7
Job/hobbies : dancing
Registration date : 16.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimečet svi 08, 2008 12:38 am

Pa kad svi pišu onda budem i j apar redaka ostavila. Hmmm , od kuda počet. Pa trenirala sam 11godina taekwon-do i morala prestat... i odjednom s epojavio hip hop u jednoj plesnoj grupi... i ja došla na trening, i odmah se zaljubila. I od tada, treća god je sada... plešem. I guštam u tome. Nemogu bez toga, kao drog amije to postalo. Izlazak se moj svaki sastoji od plesa... ples, ples i samo ples. MP# je nonstop u ušim ai glava i tijelo u ritmu... neogu bez toga. Onda kad nemam trening, onda sam negdje na igralištu i kasne noćne sate provodim plešući... odmarajući dušu, izbacujući sve svoje osjećaje van.... Ples me spasio, preporodio, stvorio novu mene. Nikad se nisam osjećala bolje.. pa čak ni u taekwon-dou. Koji mi ej bio prva ljubav i kojeg sam obožavala... i danas ga obožavam... ali ples je nešto posebno. Toliko emocja a bez ijdene rečenice, riječi. To je ono najbolje. Nema riječi, samo muzika i pokreti...
[Vrh] Go down
jabbawockeez_girl

jabbawockeez_girl

Female Broj postova : 12
Registration date : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimeuto svi 13, 2008 11:56 am

ja sam počela plesat jer sam uvijek voljela balet a kad sam otkrila da mi idu i ostali plesovi,nastavila sam se bavit sa različitim plesovima
[Vrh] Go down
Renchi

Renchi

Female Broj postova : 283
Registration date : 15.11.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:06 pm

andeoske oci je napisao/la:
Pa kad svi pišu onda budem i j apar redaka ostavila. Hmmm , od kuda počet. Pa trenirala sam 11godina taekwon-do i morala prestat... i odjednom s epojavio hip hop u jednoj plesnoj grupi... i ja došla na trening, i odmah se zaljubila. I od tada, treća god je sada... plešem. I guštam u tome. Nemogu bez toga, kao drog amije to postalo. Izlazak se moj svaki sastoji od plesa... ples, ples i samo ples. MP# je nonstop u ušim ai glava i tijelo u ritmu... neogu bez toga. Onda kad nemam trening, onda sam negdje na igralištu i kasne noćne sate provodim plešući... odmarajući dušu, izbacujući sve svoje osjećaje van.... Ples me spasio, preporodio, stvorio novu mene. Nikad se nisam osjećala bolje.. pa čak ni u taekwon-dou. Koji mi ej bio prva ljubav i kojeg sam obožavala... i danas ga obožavam... ali ples je nešto posebno. Toliko emocja a bez ijdene rečenice, riječi. To je ono najbolje. Nema riječi, samo muzika i pokreti...

jako lijepo sroceno.. Smile
[Vrh] Go down
Povlaka

Broj postova : 39
Registration date : 09.05.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimened svi 18, 2008 2:51 am

Lord Tvidža je napisao/la:
Ja sam počeo plesati "rap & techno" još tamo davne 1993 jer je to tada bilo "in", a i tako se tada lakše moglo doći do pičke.. Smile

i ja sam isto počela plesati iz istih razloga tooth
[Vrh] Go down
Peewee

Broj postova : 153
Registration date : 26.12.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimened svi 18, 2008 2:12 pm

Povlaka je napisao/la:
Lord Tvidža je napisao/la:
Ja sam počeo plesati "rap & techno" još tamo davne 1993 jer je to tada bilo "in", a i tako se tada lakše moglo doći do pičke.. Smile

i ja sam isto počela plesati iz istih razloga tooth

i? jesi li sad dovoljno smrsavila? I love you

sorkac, zekam se ja...
[Vrh] Go down
Lord Tvidža

Broj postova : 102
Registration date : 14.01.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimeuto svi 20, 2008 9:00 pm

Jebiga, ja nisam smršavio, ali radim na tome još od 2000... Smile
[Vrh] Go down
Peewee

Broj postova : 153
Registration date : 26.12.2007

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimesri svi 21, 2008 1:32 am

ti ni nemoras, ti imas dovoljno velik kar, da bi ga vidio preko trbuha, a ona je pocela plesat da bi mogla doc do pičke... naime, ne znam dal znas, ja sam smrsavio 10 kg, cime dolazimo do zakljucka.... Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Povlaka

Broj postova : 39
Registration date : 09.05.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimesri svi 21, 2008 9:21 pm

ja sam se zdebljala al se ne kuži, teretanica radi čuda..
[Vrh] Go down
Hypo

Hypo

Female Broj postova : 1
Registration date : 11.10.2008

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimeuto vel 10, 2009 7:34 pm

Balet ... zbog nedostatka talenta za ekonomiju i drugih životno korisnih stvari... Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Maja Michael

Maja Michael

Broj postova : 7
Registration date : 24.05.2010

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimepon svi 24, 2010 12:54 am

Kazu da sam proplesala prije nego prohodala. Ples me uvijek nekako cinio sretnom i na taj nacin sam mogla pokazat tko sam ja zapravo. Pomagao mi je i jos uvijek mi pomaze da se izrazim, opustim, "izgubim" od nekih negativnih vibri...
[Vrh] Go down
tinči101

Broj postova : 2
Registration date : 01.03.2011

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 01, 2011 8:22 am

hej evo ja sam se pocela bavit plesom jos kad sam imala 6 godina Smile
to je ispocetka bio balet a s godinama sam se prebacivala iz kluba u klub (onda latino,onda jazz) i napokon sam si nasla mjesto u hip hopu ... prezadovoljna sam Cheer
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zasto se poceli plesat?   Zasto se poceli plesat? - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zasto se poceli plesat?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zasto neke stvari nemaju razvoj???