| Zasto se poceli plesat? | |
|
+19jabbawockeez_girl riotstarter ritamulice cetiri piruete EnY Midalica Koka andeoske oci Lord Tvidža choff(funky thoughts) *cApErIcA* prokslei pertla Braincancer Pina Renchi Seky Peewee PinkMya 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
riotstarter
Broj postova : 3 Registration date : 17.03.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto tra 08, 2008 4:29 pm | |
| pa plesem citav zivot =) draga majcica kaze da sam prije proplesala u kreveticu nego prohodala a plesem jer se ne mogu otrgnit ritmu,hehe | |
|
| |
andeoske oci
Broj postova : 7 Age : 38 Location : Rijeka Job/hobbies : dancing Registration date : 16.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? čet svi 08, 2008 12:38 am | |
| Pa kad svi pišu onda budem i j apar redaka ostavila. Hmmm , od kuda počet. Pa trenirala sam 11godina taekwon-do i morala prestat... i odjednom s epojavio hip hop u jednoj plesnoj grupi... i ja došla na trening, i odmah se zaljubila. I od tada, treća god je sada... plešem. I guštam u tome. Nemogu bez toga, kao drog amije to postalo. Izlazak se moj svaki sastoji od plesa... ples, ples i samo ples. MP# je nonstop u ušim ai glava i tijelo u ritmu... neogu bez toga. Onda kad nemam trening, onda sam negdje na igralištu i kasne noćne sate provodim plešući... odmarajući dušu, izbacujući sve svoje osjećaje van.... Ples me spasio, preporodio, stvorio novu mene. Nikad se nisam osjećala bolje.. pa čak ni u taekwon-dou. Koji mi ej bio prva ljubav i kojeg sam obožavala... i danas ga obožavam... ali ples je nešto posebno. Toliko emocja a bez ijdene rečenice, riječi. To je ono najbolje. Nema riječi, samo muzika i pokreti... | |
|
| |
jabbawockeez_girl
Broj postova : 12 Age : 30 Registration date : 12.05.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto svi 13, 2008 11:56 am | |
| ja sam počela plesat jer sam uvijek voljela balet a kad sam otkrila da mi idu i ostali plesovi,nastavila sam se bavit sa različitim plesovima | |
|
| |
Renchi
Broj postova : 283 Age : 40 Registration date : 15.11.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sri svi 14, 2008 4:06 pm | |
| - andeoske oci je napisao/la:
- Pa kad svi pišu onda budem i j apar redaka ostavila. Hmmm , od kuda počet. Pa trenirala sam 11godina taekwon-do i morala prestat... i odjednom s epojavio hip hop u jednoj plesnoj grupi... i ja došla na trening, i odmah se zaljubila. I od tada, treća god je sada... plešem. I guštam u tome. Nemogu bez toga, kao drog amije to postalo. Izlazak se moj svaki sastoji od plesa... ples, ples i samo ples. MP# je nonstop u ušim ai glava i tijelo u ritmu... neogu bez toga. Onda kad nemam trening, onda sam negdje na igralištu i kasne noćne sate provodim plešući... odmarajući dušu, izbacujući sve svoje osjećaje van.... Ples me spasio, preporodio, stvorio novu mene. Nikad se nisam osjećala bolje.. pa čak ni u taekwon-dou. Koji mi ej bio prva ljubav i kojeg sam obožavala... i danas ga obožavam... ali ples je nešto posebno. Toliko emocja a bez ijdene rečenice, riječi. To je ono najbolje. Nema riječi, samo muzika i pokreti...
jako lijepo sroceno.. | |
|
| |
Povlaka
Broj postova : 39 Registration date : 09.05.2008
| |
| |
Peewee
Broj postova : 153 Registration date : 26.12.2007
| |
| |
Lord Tvidža
Broj postova : 102 Registration date : 14.01.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto svi 20, 2008 9:00 pm | |
| Jebiga, ja nisam smršavio, ali radim na tome još od 2000... | |
|
| |
Peewee
Broj postova : 153 Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sri svi 21, 2008 1:32 am | |
| | |
|
| |
Povlaka
Broj postova : 39 Registration date : 09.05.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? sri svi 21, 2008 9:21 pm | |
| ja sam se zdebljala al se ne kuži, teretanica radi čuda.. | |
|
| |
Hypo
Broj postova : 1 Registration date : 11.10.2008
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto vel 10, 2009 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Maja Michael
Broj postova : 7 Registration date : 24.05.2010
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? pon svi 24, 2010 12:54 am | |
| Kazu da sam proplesala prije nego prohodala. Ples me uvijek nekako cinio sretnom i na taj nacin sam mogla pokazat tko sam ja zapravo. Pomagao mi je i jos uvijek mi pomaze da se izrazim, opustim, "izgubim" od nekih negativnih vibri... | |
|
| |
tinči101
Broj postova : 2 Registration date : 01.03.2011
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? uto oľu 01, 2011 8:22 am | |
| hej evo ja sam se pocela bavit plesom jos kad sam imala 6 godina to je ispocetka bio balet a s godinama sam se prebacivala iz kluba u klub (onda latino,onda jazz) i napokon sam si nasla mjesto u hip hopu ... prezadovoljna sam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto se poceli plesat? | |
| |
|
| |
| Zasto se poceli plesat? | |
|