SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

imaju li KELKOPE konkurenciju....

Go down 
+2
JustDance
ja zmaj
6 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
ja zmaj

Broj postova : 24
Registration date : 13.05.2008

imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 2:53 pm

Peewee je napisao/la:
ja zmaj je napisao/la:
JustDance je napisao/la:
pa ja sam rekao da je to tvoje misljenje koje je subjektivno i ti na to imas pravo, vrlo jednostavno...tebi nema konkurencije od Kelkope-a i to je ok...ako i jesi u plesu i ako to zaista volis ovo hvaljenje sa priznanjima, nagradama i zahvalnicama je vrlo jadno...

...to češ skužiti,ples možda i nečeš... molim bez vrijedjanja jer cu zakljucat temu.
nemam ja kaj voliti hvaljenje sa priznanjima...to je trabao biti argument koji garantira o kakvoj je robi riječ... Dancing angel Dancing Super Mario Night fever dancce čak sam čuo da u nekim zemljama postoji kult ličnosti kelkopa....neki ih uspoređuju sa božanstvom... cheers

ja sam cuo da meho iz niskogradnje bolje kopa... a meho ti je rodom iz bosne, a tamo svi obicno dobro zidaju, iako zna i on to, ali ne ko iskopat i šalovat temelje... frajeru, on to slozi za jedan dan, pa si ti misli, a ne neki kel kope, taj kopat ne zna... ovo kazem posto kazes da postoji kult ličnosti kela kopa, jer ipak je on jedna istaknuta ličnost...

moj post ima veze sa stvarnoscu, zdravim razumom i temom jednako kao citirani. stoga, molim administratore da ga ne brišu. hvala!
vidim da si jako upučen/a u bauštelu,Mehu,lopate....neznam kaj onda radiš na forumu plesa??? drš se onog kaj ti ide... Laughing lol!
[Vrh] Go down
chupava

chupava

Female Broj postova : 68
Job/hobbies : wajtica
Registration date : 03.03.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:18 pm

razmišljam jesam li požalila što sam te poslala na ovaj forum.... scratch
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:29 pm

chupava je napisao/la:
a ti bi bila tko ? Suspect
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

Female Broj postova : 200
Job/hobbies : Kelkope
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:30 pm

shindy je napisao/la:
ja zmaj je napisao/la:
pa kaj si ti zatočena u nekom podrumu u kuči i nemaš doticaj sa vanjskim svijetom...ako je ovo bio S.O.S poziv za izbavljenje uspio je....samo lokaciju napiši... Help dancce
Nije ti ovo bilo smijesno.
Ti si zatocen ako ne vidis dalje od kelkopa, na upis "kelkope" na youtube izadju 3 videa koja nisu uopce ono o cemu pricas moj zatocenik...

Shindy, Kelkope na koje on misli su ansambl cije snimke neces naci na netu posto je malo neobicno da ljudi u kazalistu snimaju predstave jel...dakle, rade plesne predstave...radi se o nasim trenericama i ostalima Cool

Nasih snimki opcenito nema jer sa svih nastupa postoje dvd-i pa snimke ne stavljamo nigdje osim na facebook...ono sto si nasla na youtube je snimka pocetnica i jedna od nasih goldica sa stare produkcije ak se ne varam jako lose snimljena.

Sleep Dajte zakljucajte topic, jer nema smisla... mislim kak ocete.
[Vrh] Go down
http://www.kelkope.hr
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:33 pm

PinkMya je napisao/la:
shindy je napisao/la:
ja zmaj je napisao/la:
pa kaj si ti zatočena u nekom podrumu u kuči i nemaš doticaj sa vanjskim svijetom...ako je ovo bio S.O.S poziv za izbavljenje uspio je....samo lokaciju napiši... Help dancce
Nije ti ovo bilo smijesno.
Ti si zatocen ako ne vidis dalje od kelkopa, na upis "kelkope" na youtube izadju 3 videa koja nisu uopce ono o cemu pricas moj zatocenik...

Shindy, Kelkope na koje on misli su ansambl cije snimke neces naci na netu posto je malo neobicno da ljudi u kazalistu snimaju predstave jel...dakle, rade plesne predstave...radi se o nasim trenericama i ostalima Cool

Nasih snimki opcenito nema jer sa svih nastupa postoje dvd-i pa snimke ne stavljamo nigdje osim na facebook...ono sto si nasla na youtube je snimka pocetnica i jedna od nasih goldica sa stare produkcije ak se ne varam jako lose snimljena.

Sleep Dajte zakljucajte topic, jer nema smisla... mislim kak ocete.
kakvo zaključavanje topica...čekamo da se kunkurencija očituje... Shocked Balet Cheer kokice
[Vrh] Go down
shindy

Broj postova : 9
Registration date : 28.04.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:47 pm

ja zmaj je napisao/la:
kakvo zaključavanje topica...čekamo da se kunkurencija očituje... Shocked Balet Cheer kokice
Glup si!
zakljucajte topic... ovo nema smisla!
hvala PinkMya... potrudit cu se da vas pogledam...
[Vrh] Go down
PinkMya

PinkMya

Female Broj postova : 200
Job/hobbies : Kelkope
Registration date : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:49 pm

nema na cemu..sad su bas imale novu predstavu, meni je osobno bas lijepa Smile ..a sad nas ucenike ceka produkcija joooooooj... Smile
[Vrh] Go down
http://www.kelkope.hr
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 3:50 pm

shindy je napisao/la:
ja zmaj je napisao/la:
Glup si!
zakljucajte topic... ovo nema smisla!
hvala PinkMya... potrudit cu se da vas pogledam...
pa nebi ni meni imalo smisla da plešem u nekoj pikzibnerskoj plesnoj skupini... Rolling Eyes al evo ak češ biti dobra i nečeš mi govoriti da sam glup,nabavit ču ti kartu za predstavu...i dobiješ potpise svih plesačica... Angel
[Vrh] Go down
chupava

chupava

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:10 pm

ja zmaj je napisao/la:
chupava je napisao/la:
a ti bi bila tko ? Suspect

bog i batina na fejsu... Bad or good
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:15 pm

upisao sam na fejsu "bog i batina" i nije mi ništa izbacio....vjerojatno si virus neki.... affraid
[Vrh] Go down
chupava

chupava

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:17 pm

ima shindy praf... ti si glup ne znam
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:21 pm

chupava je napisao/la:
ima shindy praf... ti si glup ne znam
zakaj mi svako ko svrati na forum veli da sam glup scratch scratch tema je ples...mensa je na drugoj adresi... Shy
[Vrh] Go down
chupava

chupava

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:25 pm

ja zmaj je napisao/la:
zakaj mi svako ko svrati na forum veli da sam glup scratch scratch tema je ples...mensa je na drugoj adresi... Shy

ne znam dobronamjerni prolaznici?
[Vrh] Go down
ja zmaj

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:29 pm

chupava je napisao/la:
ja zmaj je napisao/la:

ne znam dobronamjerni prolaznici?
sviđa mi se kak konkurente nazivaš PROLAZNICIMA Laughing cheers na vrhu ima mjesta samo za jednoga..KELKOPE #1....vidi se da bi se mogla izlegnuti u kelkopu...ali fali tu još punoooo...ali nastavi tim stopama... Angel
[Vrh] Go down
chupava

chupava

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 4:36 pm

šta mi se ulizivaš bona... affraid
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju....   imaju li KELKOPE konkurenciju.... - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

imaju li KELKOPE konkurenciju....
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» imaju li kelkope konkurenciju vol 2
» Kelkope
» "WHO I AM..." PREDSTAVA PLESNOG ANSAMBLA KELKOPE