| imaju li KELKOPE konkurenciju.... | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ja zmaj
Broj postova : 24 Registration date : 13.05.2008
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 2:53 pm | |
| - Peewee je napisao/la:
- ja zmaj je napisao/la:
- JustDance je napisao/la:
- pa ja sam rekao da je to tvoje misljenje koje je subjektivno i ti na to imas pravo, vrlo jednostavno...tebi nema konkurencije od Kelkope-a i to je ok...ako i jesi u plesu i ako to zaista volis ovo hvaljenje sa priznanjima, nagradama i zahvalnicama je vrlo jadno...
...to češ skužiti,ples možda i nečeš... molim bez vrijedjanja jer cu zakljucat temu. nemam ja kaj voliti hvaljenje sa priznanjima...to je trabao biti argument koji garantira o kakvoj je robi riječ... čak sam čuo da u nekim zemljama postoji kult ličnosti kelkopa....neki ih uspoređuju sa božanstvom... ja sam cuo da meho iz niskogradnje bolje kopa... a meho ti je rodom iz bosne, a tamo svi obicno dobro zidaju, iako zna i on to, ali ne ko iskopat i šalovat temelje... frajeru, on to slozi za jedan dan, pa si ti misli, a ne neki kel kope, taj kopat ne zna... ovo kazem posto kazes da postoji kult ličnosti kela kopa, jer ipak je on jedna istaknuta ličnost...
moj post ima veze sa stvarnoscu, zdravim razumom i temom jednako kao citirani. stoga, molim administratore da ga ne brišu. hvala! vidim da si jako upučen/a u bauštelu,Mehu,lopate....neznam kaj onda radiš na forumu plesa??? drš se onog kaj ti ide... | |
|
| |
chupava
Broj postova : 68 Age : 39 Location : zagreb Job/hobbies : wajtica Registration date : 03.03.2008
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 3:18 pm | |
| razmišljam jesam li požalila što sam te poslala na ovaj forum.... | |
|
| |
ja zmaj
| |
| |
PinkMya
Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 3:30 pm | |
| - shindy je napisao/la:
- ja zmaj je napisao/la:
- pa kaj si ti zatočena u nekom podrumu u kuči i nemaš doticaj sa vanjskim svijetom...ako je ovo bio S.O.S poziv za izbavljenje uspio je....samo lokaciju napiši...
Nije ti ovo bilo smijesno. Ti si zatocen ako ne vidis dalje od kelkopa, na upis "kelkope" na youtube izadju 3 videa koja nisu uopce ono o cemu pricas moj zatocenik... Shindy, Kelkope na koje on misli su ansambl cije snimke neces naci na netu posto je malo neobicno da ljudi u kazalistu snimaju predstave jel...dakle, rade plesne predstave...radi se o nasim trenericama i ostalima Nasih snimki opcenito nema jer sa svih nastupa postoje dvd-i pa snimke ne stavljamo nigdje osim na facebook...ono sto si nasla na youtube je snimka pocetnica i jedna od nasih goldica sa stare produkcije ak se ne varam jako lose snimljena. Dajte zakljucajte topic, jer nema smisla... mislim kak ocete. | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
shindy
Broj postova : 9 Registration date : 28.04.2008
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 3:47 pm | |
| - ja zmaj je napisao/la:
- kakvo zaključavanje topica...čekamo da se kunkurencija očituje...
Glup si! zakljucajte topic... ovo nema smisla! hvala PinkMya... potrudit cu se da vas pogledam... | |
|
| |
PinkMya
Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 3:49 pm | |
| nema na cemu..sad su bas imale novu predstavu, meni je osobno bas lijepa ..a sad nas ucenike ceka produkcija joooooooj... | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
chupava
Broj postova : 68 Age : 39 Location : zagreb Job/hobbies : wajtica Registration date : 03.03.2008
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:15 pm | |
| upisao sam na fejsu "bog i batina" i nije mi ništa izbacio....vjerojatno si virus neki.... | |
|
| |
chupava
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:17 pm | |
| ima shindy praf... ti si glup | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:21 pm | |
| | |
|
| |
chupava
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:25 pm | |
| | |
|
| |
ja zmaj
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
chupava
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... sri svi 14, 2008 4:36 pm | |
| šta mi se ulizivaš bona... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: imaju li KELKOPE konkurenciju.... | |
| |
|
| |
| imaju li KELKOPE konkurenciju.... | |
|