| Predstavite se :) | |
|
+75Maja Michael >Maja< zEr0 d3beli Moose maya plesulja8 emotion mala_seka tanja_black ema snjezana m..relax stipa electric a.k.a Ken-T Naomi flameica Lena Fidro _ive_ 000Natasha000 Ruby Twiggy bolky89 .::matea::. LiL' MiSs ShiNe jabbawockeez_girl Renchi tvrtkac cetiri piruete Clown New groove nelephant x_x Fipa X-Killa_Dancerina-X riotstarter timbalina JustDance iffkica Slider chupava __vjag__ ritamulice PoZkok EnY selma Tonka Mamic Midalica ne-pleSacHiCa Ania Koka TRINITY sunshine:) prokslei Pina MaRiJ@ ~BuRRrN~ anchica_pu PinkMya Miss MoonWalk Peewee kika Seky :::Bruno::: Christ Brown zoran RoRo nermina123 Braincancer thug21 pertla Just me Admin 79 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Koka
Broj postova : 435 Age : 35 Location : Đurđevac Job/hobbies : Biciklizam/Bboying Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Predstavite se :) pon pro 01, 2008 6:42 pm | |
| dobro dosla i svida mi se tvoj nick=)! | |
|
| |
emotion
Broj postova : 9 Registration date : 30.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se :) sub pro 06, 2008 12:42 am | |
| Imam 19 god, plesala sam trbušni i latino i standardne, a sad tražim nešto "žešće" tipa hip hop i sl. Pa evo.... pozdrav svima! | |
|
| |
plesulja8
Broj postova : 1 Age : 34 Job/hobbies : jazz, jazz i samo jazz dance Registration date : 17.12.2008
| Naslov: Re: Predstavite se :) čet pro 18, 2008 1:00 am | |
| hajho svima! 18 mi je godina, plešem 14 (jazz). Ukratko-ples mi predstavlja sve u životu, idealno zanimanje bi mi bio posao koreografa/ profesionalnog plesača. Nadam se da će se to i ostvariti u skoroj budućnosti. To je to! | |
|
| |
Koka
Broj postova : 435 Age : 35 Location : Đurđevac Job/hobbies : Biciklizam/Bboying Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Predstavite se :) čet pro 18, 2008 1:03 pm | |
| Dobro došli Dragi plesaci!! Zabavite se,pisite,crtajte!
SamoPlesi Team! | |
|
| |
maya
Broj postova : 8 Age : 34 Location : Bjelovar Registration date : 01.01.2009
| |
| |
Moose
Broj postova : 4 Age : 31 Registration date : 20.01.2009
| Naslov: Re: Predstavite se :) uto sij 20, 2009 10:23 pm | |
| Hello svima =) Marko Inace sam iz Iloka,cesto sam u Zagrebu zbog cure... uglavnom,jako me zanima hiphop ples,necu rec da neznam nista Ali na skali od 1 do 10 sam negdje na 5 hehe Pozdrav svima =) | |
|
| |
d3beli Moderator
Broj postova : 2 Location : Zagreb Job/hobbies : Just dance =) Registration date : 21.05.2009
| Naslov: Re: Predstavite se :) čet svi 21, 2009 5:38 pm | |
| Evo da se malo predstavim... Imam 19 god., plesem 10 dance 6 godina (LA&ST /Latin i Standard /Latinoameričke i Standardne plesove), veliki fan salse i ostalih drustvenih plesova, zaboravio korake argentinskog tanga, trenutno razmisljam o stepu i modernom plesu...i da, zovite me d3beli (cita se: debeli ) Ovdje sam da podrzim ovaj forum jer nam to fali u Hrvatskoj (udruzenje svih plesnih stilova poput ''Plesne Zveze Slovenie''), izvjestavat cu vas o eventima za standardne i latinoamericke plesove (ubudude cu pisat LA i ST ili Latin i Standard) I sam sam imao ovakav slican forum ali samo za LA i ST, ali sam ga maknuo zbog obaveza u RL ...inace, forum je ok ali vise o tome u kritikama i pohvalama Pozz | |
|
| |
zEr0
Broj postova : 6 Registration date : 10.07.2009
| Naslov: Re: Predstavite se :) pet kol 21, 2009 10:04 am | |
| Evo I mene... Vec godinu dana treniram hip-hop, trenutno trazim gdje cu trenirati break (vjerojatno flash dance unit ). Imam 13 godina... Iz Rijeke. Vec duze vrijeme ucim web dizajn =). Pozdrav svim . | |
|
| |
>Maja<
Broj postova : 1 Age : 36 Location : Zagreb Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: Predstavite se :) sri ruj 09, 2009 1:49 pm | |
| Bok ekipa, Ja sam Maja, iz Zagreba sam, imam 21 god, plesem jazz dance u kelkopama i obozavam ples.... pozdrav [/img][/u][/i][/url] | |
|
| |
Maja Michael
Broj postova : 7 Registration date : 24.05.2010
| Naslov: Re: Predstavite se :) pon svi 24, 2010 12:19 am | |
| Jos jedna Maja, iz Zagreba, 17 godina... Plesom se bavim vec oko 11 godina, moja PRVA LJUBAV bili su latino-americki, a trenutno treniram Jazz dance. Ako vas nesto zanima, slobodno pitaj te- ne grizem | |
|
| |
::matea::
Broj postova : 2 Age : 33 Location : Zagreb Registration date : 05.07.2010
| Naslov: Re: Predstavite se :) pon srp 05, 2010 4:25 pm | |
| eiii, pozdrav svima!! ja sam Matea, živim u Zagrebu i otkad znam za sebe, obožavam muziku i ples, mada i sama nisam neka plesačica... no užasno mi je velika želja krenut na hip hop! imam 19 god i rekli su mi da nikad nije prekasno početi, pa se nadam da ću ovdje prikupit korisne info pa da i to ostvarim... | |
|
| |
ŁuXa
Broj postova : 1 Age : 27 Registration date : 30.07.2010
| Naslov: Re: Predstavite se :) pet srp 30, 2010 6:21 pm | |
| Hey!! Ja sam Lucija dolazim iz Rijeke imam 13 godina ....u slobodno vrijeme slažem Rubikovu kocku..a velika mi je želja plesat hip hop | |
|
| |
Kruns
Broj postova : 2 Registration date : 03.06.2011
| Naslov: Re: Predstavite se :) pet lip 03, 2011 7:27 am | |
| Vidim da nije dugo bilo novih članova pa ću vas ja razveselit.
Kruno iz Zagreba, nikad se nisam bavio plesom al ga obožavam. Bez glazbe ne mogu pa sam tako i počeo beatboxat i jednostavno me ritam ponese i htio bi se moc izrazit i na tom polju. Ovoga, sto se tice godina, uso sam u drugo desetljece i malo mi je zao sto nisam prije krenuo s ovim. Nisam nista definitvno odlucio al to mi je eto jedna velika zelja. I mislim da treba vise plesnih studija u Hrvatskoj da klinci mogu odmalena otic plesat ko da se radi o nogometu.... Hmm sto jos napisati? Boots Cuts, safe peepz | |
|
| |
Lola-the-dark
Broj postova : 1 Age : 31 Location : Location Location Location Job/hobbies : HELL YEAH!!! Registration date : 27.06.2011
| Naslov: Re: Predstavite se :) pon lip 27, 2011 9:21 pm | |
| Ummmm Lola zvana Low, iz Zagreba. Plesala sam nekad davno latino i te stvari, strastvena sam sk8boarderica, i samouka hip-hoperica(ma brijem da mi ne ideeee uopce) Htjela bih negdje na tecaj hiphopa... I to je to | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavite se :) | |
| |
|
| |
| Predstavite se :) | |
|