SamoPlesi.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SamoPlesi.com

plesi, komentiraj, savjetuj....

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Predstavite se :)

Go down 
+75
Maja Michael
>Maja<
zEr0
d3beli
Moose
maya
plesulja8
emotion
mala_seka
tanja_black
ema
snjezana
m..relax
stipa
electric a.k.a Ken-T
Naomi
flameica
Lena
Fidro
_ive_
000Natasha000
Ruby
Twiggy
bolky89
.::matea::.
LiL' MiSs ShiNe
jabbawockeez_girl
Renchi
tvrtkac
cetiri piruete
Clown
New groove
nelephant
x_x
Fipa
X-Killa_Dancerina-X
riotstarter
timbalina
JustDance
iffkica
Slider
chupava
__vjag__
ritamulice
PoZkok
EnY
selma
Tonka
Mamic
Midalica
ne-pleSacHiCa
Ania
Koka
TRINITY
sunshine:)
prokslei
Pina
MaRiJ@
~BuRRrN~
anchica_pu
PinkMya
Miss MoonWalk
Peewee
kika
Seky
:::Bruno:::
Christ Brown
zoran
RoRo
nermina123
Braincancer
thug21
pertla
Just me
Admin
79 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
x_x

Female Broj postova : 22
Registration date : 09.04.2008

Predstavite se :) - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri tra 09, 2008 4:47 pm

Hello Very Happy

Dakle, da se predstavim..Ja sam Kekica, plešem u plesnoj grupi Flame iz Rijeke. Moja strast je jazz, a new style ljubav.

Mislim da bi to bilo sve za sada..

piss
[Vrh] Go down
nelephant

nelephant

Female Broj postova : 4
Registration date : 08.04.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri tra 09, 2008 7:42 pm

ciao!
ja novopečena članica liberdancea, pravac suvremeni Very Happy
plesala u jumpu prije, plesni studio iz koprivnice.
osim suvremenog, htjela bi plesati sve živo, a u zadnje vrijeme me pogotovo pukli latino-američki Smile
tolik za sad Razz
[Vrh] Go down
New groove

Broj postova : 10
Registration date : 08.04.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri tra 09, 2008 8:10 pm

Ja se bavim funk stylovima vec godinu dana, i nisam onako dobar kakav mi moga bit! Htio bi i probat newstyle, al nikako da započnem pošteno s tim, sve nešto sa strane...ali o tom nekom drugom prilikom!
[Vrh] Go down
Clown

Clown

Broj postova : 9
Registration date : 09.04.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri tra 09, 2008 8:19 pm

Pozzz iz Rijeke.

Eto, nadobudni devetnaestogodisnjak koji je iz znatizelje isprobavao razne stilove i jos nije nasao sam sebe. Iskreno, nisam jos do sad bio clan nekakvog kluba, ali sve si nekako mislim da bi se to moglo promijenit ako nadjem ono sto trazim. Smile
[Vrh] Go down
Koka

Koka

Male Broj postova : 435
Job/hobbies : Biciklizam/Bboying
Registration date : 13.01.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri tra 09, 2008 8:23 pm

pa onda dobro dosli decki,pitajte kaj vas zanima,mozda nadete nesto sto vam se svida hehe=) Hehe!
[Vrh] Go down
http://energy000.blog.hr
JustDance
Moderator
JustDance

Male Broj postova : 98
Job/hobbies : dance, dance, dance ... and i'm profesional assasin
Registration date : 12.11.2007

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimečet tra 10, 2008 10:13 am

da...pozdrav svim novim clanovima ovog foruma od SamoPlesi Teama
[Vrh] Go down
http://www.samoplesi.com
Braincancer

Braincancer

Male Broj postova : 122
Registration date : 15.11.2007

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimečet tra 10, 2008 11:32 pm

nelephant je napisao/la:
ciao!
ja novopečena članica liberdancea, pravac suvremeni Very Happy
plesala u jumpu prije, plesni studio iz koprivnice.
osim suvremenog, htjela bi plesati sve živo, a u zadnje vrijeme me pogotovo pukli latino-američki Smile
tolik za sad Razz

pa koga da ne puknu kad uzivo pocne prat ca-ca-ca ili salsa
[Vrh] Go down
http://www.brutalcroats.com/forum/portal.php
cetiri piruete

Broj postova : 18
Registration date : 09.12.2007

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesub tra 26, 2008 12:53 pm

hello Smile
pocela sam skakutati u ritmu kad mi je bilo 3, pa sam presla na nekakvu ritmiku kad mi je bilo 5, pa sam bila u osnovnoj glazbenoj skoli di smo radili balet, moderni i jazz, pa sam to zavrsila i pocela švrljati okolo naokolo Smile radila balet, moderni, suvremeni, jazz, street dance, fizicki teatar, glumu itd itd..
sad mi je ples postao posao (suvremeni, fizicki teatar i gluma), srecom makla sam se iz hrvatske Smile

nice to meet all of you
looking forward to read your posts
[Vrh] Go down
Koka

Koka

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesub tra 26, 2008 1:27 pm

Welcome,dobro dosla onda=)!
[Vrh] Go down
tvrtkac

Broj postova : 34
Registration date : 06.05.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimepet svi 09, 2008 12:10 pm

hje!ja sam iva i sutdiram u osijeku.zadnje 3 godine plesem trbusni ples i pokusavam naucit standardne,ali me uvijek nesto sprijeci u zavrsavanju tecaja.sad trenutacno plesem usvojoj sobi, no voljela bih jednog dana nastupati i voditi tecaj trbusnog.(ah,the dreams!Smile
pozdrav svima
[Vrh] Go down
Renchi

Renchi

Female Broj postova : 283

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimepet svi 09, 2008 8:05 pm

dobrodosla Very Happy
[Vrh] Go down
jabbawockeez_girl

jabbawockeez_girl

Female Broj postova : 12
Registration date : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimeuto svi 13, 2008 11:35 am

Hello svima!!!

Ja sam Ana,ali zovu me i Jabbawockeez girl jer ih obožavam (mislim da znate tko su,pobijedili su na American Best Dance Krew).Plesom sam se počela bavit sa 6 godina jer sam odmalena voljela balet i trenirala sam ga godinu dana.Nakon toga sam godinu dana išla na latinoameričke.Potom sam napravila pauzu i prije godinu i pol ponovo sam krenula.Trenutno idem na jazz dance(ili kako ga neki zovu jazz balet) hip hop i latinoameričke plesove.

Pa,pozdrav svima i jako mi je drago da sam naišla na ovaj forum!!!!!
[Vrh] Go down
LiL' MiSs ShiNe

LiL' MiSs ShiNe

Job/hobbies : hip - hop dance =)
Registration date : 08.05.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimeuto svi 13, 2008 12:05 pm

pozdrav svima...
...zovem se Katarina al me tak ne zovu..hh..sama dođem...hh..plesat sam počela kod kuće uz pjesme...pa družeći se sa curama iz ulice počela vrtit štap od mažoretkinja i tako su me one nagovorile da se upišem a i jako mi se svidjelo to sve....4 godine sam trenirala i uživala u tome....bilo je jako puno osvojenih medalja,putovanja,veselja...pa sam morala odreći se toga...2 godine pauzirala i prošle godine ošla na trening hip-hop-a...frendice me pozvale da ih dođem gledat...i tako evo ovaj mjesec je godina dana kak ta ljubav traje....uživam na treninzima i nastupima....a pogotovo na natjecanjima....nadam se da ću i kad odem iz ove moje vukojebine nastavit s plesom...valjda ima nešto u Osijeku...=)...
[Vrh] Go down
RoRo

RoRo

Female Broj postova : 26
Registration date : 11.12.2007

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri svi 14, 2008 9:51 pm

^^eto kad iz požeške vukojebine odeš u osječku vukojebinu imam dvije riječi za tebe: Funkee Sapiens Wink
Samo se javiš na movement.os@gmail.com ili www.myspace.com/movement_os pa ti velimo kad i gdje točno da dođeš.
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/movement_os
LiL' MiSs ShiNe

LiL' MiSs ShiNe

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimečet svi 15, 2008 12:19 pm

danke =) xD
bit će nešto hihih....
viđamo se ....
[Vrh] Go down
Renchi

Renchi

Female Broj postova : 283

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimened svi 18, 2008 7:02 pm

curke nemojte offtopicat Wink
[Vrh] Go down
LiL' MiSs ShiNe

LiL' MiSs ShiNe

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimened svi 18, 2008 11:53 pm

ispričavam se duboko...=)
[Vrh] Go down

Female Broj postova : 2
Registration date : 30.05.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimepet svi 30, 2008 1:37 am

khm...

matea. kelkope-gold.
[Vrh] Go down
bolky89

bolky89

Male Broj postova : 6
Registration date : 22.05.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimeuto lip 03, 2008 12:18 am

Zdravo svima...ja sam Darko Bolčević...nadimak mi je bolky...zivim na selu pored vza...treniram break vec nekoliko godina...ali iskreno jos nisam upoznao niti jednog drugog bboya koji bi duze trenirao...znam da vas ima puno u hrvatskoj pa vas molim da se upoznamo i da mi date pokoji savjet...
[Vrh] Go down
Koka

Koka

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimeuto lip 03, 2008 11:50 am

evo od mene dobro dosao nam,upoznat cem ose polako,malo na evente kreni i sve ce biti u redu,ajde pisi i pricaj s nama na forumu,jos jednom DOBRO DOSAO!
[Vrh] Go down
Twiggy

Twiggy

Male Broj postova : 3
Registration date : 03.06.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimeuto lip 03, 2008 9:08 pm

daklem,Luka,treniram hip-hop 3god.
[Vrh] Go down
Koka

Koka

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimeuto lip 03, 2008 9:13 pm

sve suepr al za ime si stavis msn adresu,hehe,dobro dosao
[Vrh] Go down
bolky89

bolky89

Male Broj postova : 6
Registration date : 22.05.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimesri lip 04, 2008 12:53 am

hvala Koka..drago mi je kaj smo se upoznali Dancing
[Vrh] Go down
Ruby

Broj postova : 1
Registration date : 13.06.2008

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimepet lip 13, 2008 12:30 pm

Hej, ja sam Ruby... iz Zagreba sam. Imam 22 godine Smile
Plesala sam godinu i pol trbušni, kao mala sam imala vlastitu plesnu skupinu ... hehe
Uglavnom sada bi htjela plesati hip-hop i nadam se da cu nešto naci na ovom forumu da mi pomogne u potrazi za plesnom školom Smile

Lijep pozdrav za sada Smile
[Vrh] Go down
Koka

Koka

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitimepet lip 13, 2008 1:48 pm

Efo ruby prvo,Dobro došla došla si na pravo mjesto(mwhahaha)
Uglavnom imas dolje mjesto za Plesne grupe,pa tamo mozes pitati i pogledati si,mnogo ljudi je vecp italo i za termine tak oda vec imas negdje i napisano tocno,no slobodno pisi i dobro dosla jos jednom,uzifaj!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Predstavite se :)   Predstavite se :) - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Predstavite se :)
[Vrh] 
Stranica 4 / 6.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next