| Kelkope | |
|
+21Dunjy82 FrUk Briseida bee dejna ema mini*Mina♥&# KELKOPE Deluded Povlaka ritamulice chupava Renchi Koka vunkturi Just me pertla Peewee Admin PinkMya Miss MoonWalk 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ema
Broj postova : 9 Age : 41 Location : zgb, malešnica Job/hobbies : voditeljica orijentalnih trbušnih plesova Registration date : 16.10.2008
| Naslov: Re: Kelkope sri lis 22, 2008 12:59 pm | |
| jučer sam išla pogledat trening vajtica doista se kreće od osnova dobro će mi doć da uđem u formu, zakržljala sam u ove 2 godine pauze nadam se da se kasnije rade i zahtjevnije stvari | |
|
| |
PinkMya
Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
| Naslov: Re: Kelkope čet lis 23, 2008 12:47 pm | |
| znaci kreces...nadam se da ce ti se svidati | |
|
| |
ema
Broj postova : 9 Age : 41 Location : zgb, malešnica Job/hobbies : voditeljica orijentalnih trbušnih plesova Registration date : 16.10.2008
| Naslov: Re: Kelkope sri lis 29, 2008 12:08 pm | |
| Da krećem, i baš se veselim! A kaj je to sa webom? Nešto mi je ful spor...i piša da su treninzi za moju grupu subotom, makar su oni u stvari nedjeljom...
PinkMya koliko dugo plešeš sa Kelkopicama? | |
|
| |
ema
| Naslov: Re: Kelkope sri lis 29, 2008 12:10 pm | |
| Ajme, majko, koja greška... piša=piše | |
|
| |
PinkMya
Broj postova : 200 Age : 37 Location : Zagreb Job/hobbies : Kelkope Registration date : 01.01.2008
| Naslov: Re: Kelkope sri lis 29, 2008 2:27 pm | |
| pa mozda nisu stigli azurirati promjenu..kod koga ides u vajt, mislim svi su super al ovak pitam? ja sam sada dvije frendice poslala u jedan i jako su zadovoljne. ja sam s njima 2 godine(silver i gold). | |
|
| |
ema
| Naslov: Re: Kelkope čet lis 30, 2008 11:25 am | |
| Idem u vajt 3, voditeljica je Maja. Ak sam dobro shvatila, i ti si počela od vajtica, pa silver pa gold? Mene zanima, kako možeš prelaziti u višu grupu. Mislim, istina da nisam čagala 2 godine i da se moram dovesti u formu, ali u svakom slučaju želim napredovati. | |
|
| |
PinkMya
| Naslov: Re: Kelkope čet lis 30, 2008 1:01 pm | |
| aha, super.... poslala sam ti privatić | |
|
| |
Koka
Broj postova : 435 Age : 35 Location : Đurđevac Job/hobbies : Biciklizam/Bboying Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Kelkope čet lis 30, 2008 3:54 pm | |
| a meni neces privat poslat=( smjc=) hehe salim se=) zakaj ziivm tka daleko ja bi rado volio gledat te plesove hiphop,jez dance i ostatak joj,jedva cekam neku spojenu radionicu da vidim amlo jedno malo drugo=) | |
|
| |
PinkMya
| Naslov: Re: Kelkope čet lis 30, 2008 5:51 pm | |
| da vidis to bi bilo zanimljivo..spojiti mao probati jedno i drugo.. | |
|
| |
Koka
Broj postova : 435 Age : 35 Location : Đurđevac Job/hobbies : Biciklizam/Bboying Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Kelkope čet lis 30, 2008 6:29 pm | |
| Pa da,spojiti break,hip hop i ostatak sve u jednoj radionici neka traje 6 sati=) hehe
nije bitno al ono fora da smo svi skupa da se vidi,uci se i to=)! | |
|
| |
PinkMya
| Naslov: Re: Kelkope pet lis 31, 2008 12:41 am | |
| mislis školski dan u dvorani..onako jedan blok sat hiphopa, pa sat jazza, pa sat neceg treceg..moze haha | |
|
| |
Koka
| Naslov: Re: Kelkope pet lis 31, 2008 11:18 am | |
| da to makar hip hop ,bboying ili jezz dance u isto vrijeme pa se promjene grupe,pa onda ovi sa hip hopa na bboying,i tako u krug=) po 2 sata ili koliko je potrebno neznam ja=) hehe
Bilo bi odlicno jer ja sam voljan sve isprobati=) hehe!
Efo deda predlog za novu radionicu koju ces raditi ja ju jedva cekam ,jer u mojem gradu nista neradimo,termini su stranje nestignem trenirat treniram nesto sitno doma,
pa trebala bi mi neka radonica da se rasplesem=)! | |
|
| |
ritamulice
Broj postova : 270 Age : 53 Location : Zagreb Job/hobbies : Plesni Koreograf Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Kelkope sub stu 01, 2008 12:43 pm | |
| Deda priprema sljedecu radionicu koja ce biti iz trbusnog plesa. Da bi se spojilo vise radionica potrebni su ljudi ... i interes ...a na zadnju radionicu koja je bila FREE (30-tak ljudi) dosli su iskljucivo Jazzdance plesaci i trbusne plesacice, hip hop ekipa 2plesaca, b boy 0 plesaca,...prema tome ocigledno da hip hop i b boy scena nije zainteresirana za radionice domacih trenera. Sory. Sve ste shvatili... pozdrav | |
|
| |
Koka
| Naslov: Re: Kelkope sub stu 01, 2008 5:22 pm | |
| da i to sta kazes=( a nista ajd ja cekam bboy radionicu iskljucivo za bboying onda=)! | |
|
| |
chupava
Broj postova : 68 Age : 39 Location : zagreb Job/hobbies : wajtica Registration date : 03.03.2008
| Naslov: Re: Kelkope uto stu 04, 2008 4:48 pm | |
| KELKOPE najavljuju otvaranje novog tečaja! "REPERTOAR KELKOPA" utorkom 16.30-17.30 cijena: 120.00 kn/mjesec za članove 150.00 kn/mjesec za ostale dvorana u MIŠKECOVOM PROLAZU (prolaz iza kina Europa koji vodi do Masarykove) prvi sat - 11.11!!!!! predbilježbe: IME, PREZIME i BROJ MOBITELA na: maja.korman@kelkope.hr091/578 76 15 ili afrodeeta@kelkope.hr091/527 42 07 | |
|
| |
dejna
Broj postova : 2 Registration date : 05.11.2008
| Naslov: Re: Kelkope sri stu 05, 2008 3:21 am | |
| bok curke!nadam se da je tema o ansamblu kelkope i treninzima jos uvijek aktualna!ockej,ovako stvari stoje-dakle,ja sam trenirala u kelkopicama kod tamare u atomicu 2006/2007godina,dakle sa treninga izbivam dobrih godinu i nesto.tada su se treninzi tamo odrzavali pon i srij od 22do22i30h i nedjeljom.,sada vidim na sluzbenoj stranici kelkopea da se dosta toga promijenilo,i da su se otvorile i nove grupe.mene zanima-dali se ja sada mogu ukljuciti u treninge u atomicu kod tamare,bez obzira na izbivanje od godinu i vise,i dali je to ista grupa koja je prije trenirala tamo u terminima od 22h?tenks curke!bila bih vam zahvalna na pomoci! | |
|
| |
PinkMya
| Naslov: Re: Kelkope sri stu 05, 2008 2:19 pm | |
| nove grupe su white...gold je gold isti i dalje samo u drugim terminima kao sto si procitala na webu... | |
|
| |
dejna
Broj postova : 2 Registration date : 05.11.2008
| Naslov: Re: Kelkope sri stu 05, 2008 4:27 pm | |
| hvala ti..i mislila sam si to.ali nisam bila sigurna.pa eto,bolje da pitam.daj mi molim te reci dali ste napravili dosta koreografija,i da li bi bilo ok da se sada ukljucim u 11mj.tj,mogu li se sada upisati?i trebam li prvo nazvati,ili mogu doci dolje u atomic neposredno prije treninga se upisati?ili moram cekati prvi mjesec?caus' i want dancing out my anger... | |
|
| |
PinkMya
| Naslov: Re: Kelkope sri stu 05, 2008 8:03 pm | |
| ne znam zaista..najbolje ti je da nazoves i pitas, dosle su nove cure i prosli tjedan.danas smo u 9 pa dodi vidjet popricat ne znam...imamo par koreo al novu stignes uloviti. | |
|
| |
bee
Broj postova : 1 Registration date : 14.01.2009
| Naslov: Re: Kelkope sri sij 14, 2009 1:08 pm | |
| Bok svima! ja sam nova, htjela bih se upisati u kelkope, i rekli su mi da mogu doc kad hocu... e sad, zanima me dal je bolje ici kod tamare k. ili marije s.? ne mogu se odlucit na koji od ta dva bi isla... i mozete mi reci malo vise o njihovom pristupu i nacinu rada? i kako se moze napredovati, tj moze li uopce? | |
|
| |
chupava
Broj postova : 68 Age : 39 Location : zagreb Job/hobbies : wajtica Registration date : 03.03.2008
| Naslov: Re: Kelkope pon sij 19, 2009 12:30 pm | |
| bee, odi pa pogledaj, pa se odluči. može se napredovati prelaskom na viši stupanj. KELKOPE OtVaRaJu NoVe WHITE (početne) TečaJeVeeeeeeeEEeEeEeEeE !! Sport & Art studio Kneza Mislava 13 (kod 'Dzamije') MTV WHITE A PON,SRI 20:15-21:45,SUB 11:00-12:45 (voditelj:Jelena Vojković) MTV WHITE B UT,PET 20:15-21:45,NED 11:00-12:45 (voditelj: Marija Stanković) Sve informacije u vezi ovih tečajeva ali i u vezi BILO ČEGA možete dobiti -na NOVI službeni kontakt KELKOPA 091/3111172, -na web stranici www.kelkope.hr-na myspace stranici http://www.myspace.com/kelkope | |
|
| |
PinkMya
| Naslov: Re: Kelkope pet sij 23, 2009 4:30 pm | |
| Isto tako, tokom veljače u nekoliko termina mozete pogledati novu predstavu ansambla Kelkope "Who I Am".
Predstava je to koja otkriva egzistencijalna pitanja: "Who I am, jednostavno pitanje, a tako složen odgovor... Satkani smo od raznih emocija i iskustava koji se međusobno isprepliću i nadopunjavaju, ponekad i ograničavaju... Radi se oslobodi, ljubavi, strahu, sreći, strasti, posesivnosti, moralu, suosjećajnosti, naivnosti, zaljubljenosti, patnji... i sve to u sedam priča isprepleteno je u predstavi i u svoj svojoj kompleksnosti stavljeno u interakciju s drugim ljudima. Na kraju, jednostavan odgovor: ljubav je suštinski pokretač svega i najtočniji odgovor na pitanje who I am." Koreografkinja predstave ujedno je i umjetnička voditeljica ansambla, Tamara Savičević.
KARTE MOŽETE NABAVITI NA BROJ TELEFONA 091 3111172, izvodi se u KNAPu. | |
|
| |
chupava
| Naslov: Re: Kelkope uto sij 27, 2009 5:40 pm | |
| NOVI KELKOPE TEČAJEVI! POČETAK 15.2. Sport & Art studio Kneza Mislava 13 (kod 'Dzamije') MTV WHITE A PON,SRI 20:15-21:45,SUB 11:00-12:45 (voditelj:Jelena Vojković) MTV WHITE B UT,PET 20:15-21:45,NED 11:00-12:45 (voditelj: Marija Stanković) Sve informacije u vezi ovih tečajeva -na NOVI službeni kontakt KELKOPA 091/3111172, -na email adresi kelkope@kelkope.hr | |
|
| |
Briseida
Broj postova : 2 Registration date : 29.01.2009
| Naslov: Re: Kelkope pet sij 30, 2009 12:58 am | |
| ei! znam da ste ovo, sto cu ja sada pitat cule milijun i milijun puta, ali jednostavno nisam nasla odgovor. nikada se nisam bavila plesom na nacin da bi on postao dio moje svakodnevnice. plesala sam latino americki nekih godinu dana ali sam morala odustat zbog prenatrpanog rasporeda. do nedavno razmisljala sam cime bih se mogla poceti bavit jer mi pod hitno treba par sati tjedno da se izmorim a i dovedem u nekakvu formu. malo sam googlala i pronasla kelkopice. odmah me zaintrigirao stil koji se plese,no nisam bila sigurna bi li trebala nazvat ili poslat e-mail, pa sam odlucila pitat vas. citajuci primjetila sam da vecina vas ima oko 20-ak godina, dok ja imam 16. hehe. neznam dali bih se uklopila a i koliko vidim vecina vas se bas profesionalno bavi time. ja jednostavno trazim samo jos jedan nacin zabavne rekreacije no pomalo sam zbunjena. zato, ako mozete me malo uvesti u sve to, pojasnit malo. | |
|
| |
chupava
| Naslov: Re: Kelkope sub sij 31, 2009 3:27 am | |
| Bok! nisi premlada, imamo i mlađih odaberi si koju god početnu grupu hoćeš...najbolje jednu od ove dvije najnovije... i kreni! a možeš i otići na trening na neku od grupa, pogledati i vidjeti kako to sve izgleda. što se javljanja tiče, imaš broj i mejl 2 posta iznad! na youtube-u imaš dosta filmića kelkopa, pa možeš vidjeti stil plesanja... to su uglavnom napredne grupe, početne normalno ne izgledaju tako dobro tako da, nemoj da te straši da nećeš moći hvatati... jer početne grupe su prilagođene svima... a ako se pokažu prelaganima za tebe, prebacit će te u napredniju grupu! eto, valjda sam odgovorila na tvoje pitanje.. iako ne vidim koje je bilo pitanje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kelkope | |
| |
|
| |
| Kelkope | |
|